Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, egy ilyen férfi 10/?
5
Itt egyedül neked vannak bajok fejben kérdező. Nem is kicsit, és amilyen retardált vagy, észre sem veszed a saját fogyatékosságodat.
Tényleg csak a nyominger incelek mániája ez a 10/ hányas stb. értékelés.
#12: "szóval a LÁNY szemével nézve 10/10 a srác"
De a LÁNYOK nem tízes skálán osztályoznak. Vagyis tényleg komoly baj van a szövegértési képességeddel, kérdező.
Jó, nézd. Ha egyszer felnősz és férfi lesz belőled, megérted, hogy az emberi lényeket nem kategorizáljuk úgy, mint a felvágottat meg a mobiltelefont. Amíg ez nem következik be, addig felesleges a nőkkel foglalkoznod, mert ötezer fényévre vagy az egész témakörtől. A kérdésed meg értelmetlen, így nehéz rá értelmes választ adni.
Esetleg úgy kellett volna megfogalmazni, hogy: mennyire javasolt a fogszabályozó, ha rendezetlenek a fogaim? És erre jönne a válasz: ha ettől megnő az önbizalmad és jobban érzed magad, akkor hajrá, vágj bele.
Annyit hozzátennék, hogy még a kutyámat vagy a hörcsögömet se osztályoznám soha a büdös életben egy számskálán, nemhogy a barátomat. A pofámról leégne a bőr, ha olyat mondanék a szerelmemnek, hogy "drágám, te egy erős kilences vagy, ezért szeretlek".
Egyetlen nő se akarna olyan pasival járni, aki a barátnőjét ilyen módon jellemzi.
12
Csak éppen te nem vagy értelmes.
"azthittem" "Jeszsuska"
Engem nem zavar ha nem tökéletes a fogsor. Az alap higiénia, fogmosás/tömések ha kell, lehelet rendben akkor rendben. A férjemnek sem rendezett úgymond a fogsora, farkasfogai vannak , gyerekkorában nem volt pénzük megcsináltatni, most meg már nem zavarja, és engem sem. Szerintem cuki😁. A lehelete finom, nem büdös, rendesen mos fogat, ha akad lyukas azt betömeti stb, és a színe is rendben van, de nem az extrémen természetellenesen vakítóra kifehérítettek neki, cak természetesen.
Egyébként nem szoktam számokban mérni a férfiakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!