Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, egy ilyen férfi 10/?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, egy ilyen férfi 10/?

Figyelt kérdés
külső 10/10, belső 10/10, de a fogai 10/5 mondjuk. Kicsit rendezetlenek is, nem a legfehérebbek. Viszont figyel rájuk és a jövőben szeretne fogszabit, illetve a lehelete is rendben van. Akkor így is marad 10/10, vagy ez off?
2024. febr. 10. 10:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
87%

5

Itt egyedül neked vannak bajok fejben kérdező. Nem is kicsit, és amilyen retardált vagy, észre sem veszed a saját fogyatékosságodat.

Tényleg csak a nyominger incelek mániája ez a 10/ hányas stb. értékelés.

2024. febr. 10. 11:16
 12/20 A kérdező kommentje:
értem már mi a gondotok... azthittem ez egyértelmű, de akkor leírom. szóval a LÁNY szemével nézve 10/10 a srác, nem pedig mindenki szemével nézve... Jeszsuska. viszont köszönöm az értelmes hozzászólóknak az értelmes válaszokat!
2024. febr. 10. 11:28
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

#12: "szóval a LÁNY szemével nézve 10/10 a srác"

De a LÁNYOK nem tízes skálán osztályoznak. Vagyis tényleg komoly baj van a szövegértési képességeddel, kérdező.

2024. febr. 10. 11:31
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha a lánynak 10-es a pasi, akkor neki a kusza fogaival együtt is az. Mit számít, hogy más mit gondol? Másnak lehet, hogy épp csak 6-os a pasi. Tok értelmetlen ez a kérdés.
2024. febr. 10. 11:33
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Jó, nézd. Ha egyszer felnősz és férfi lesz belőled, megérted, hogy az emberi lényeket nem kategorizáljuk úgy, mint a felvágottat meg a mobiltelefont. Amíg ez nem következik be, addig felesleges a nőkkel foglalkoznod, mert ötezer fényévre vagy az egész témakörtől. A kérdésed meg értelmetlen, így nehéz rá értelmes választ adni.

Esetleg úgy kellett volna megfogalmazni, hogy: mennyire javasolt a fogszabályozó, ha rendezetlenek a fogaim? És erre jönne a válasz: ha ettől megnő az önbizalmad és jobban érzed magad, akkor hajrá, vágj bele.

2024. febr. 10. 11:34
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Annyit hozzátennék, hogy még a kutyámat vagy a hörcsögömet se osztályoznám soha a büdös életben egy számskálán, nemhogy a barátomat. A pofámról leégne a bőr, ha olyat mondanék a szerelmemnek, hogy "drágám, te egy erős kilences vagy, ezért szeretlek".

Egyetlen nő se akarna olyan pasival járni, aki a barátnőjét ilyen módon jellemzi.

2024. febr. 10. 11:41
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

12

Csak éppen te nem vagy értelmes.

"azthittem" "Jeszsuska"

2024. febr. 10. 11:45
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Instant kuka, aki annyira nem ért a matematikához, hogy az ilyen pontozgatós hülyeségeknél felcseréli a számlálót a nevezővel... Mindegy milyenek a fogai, ha egy hatodikos gyerek szellemi színvonalát nem üti meg.
2024. febr. 10. 11:46
 19/20 anonim ***** válasza:
59%
Nálam offos azonnal
2024. febr. 10. 14:08
 20/20 anonim ***** válasza:

Engem nem zavar ha nem tökéletes a fogsor. Az alap higiénia, fogmosás/tömések ha kell, lehelet rendben akkor rendben. A férjemnek sem rendezett úgymond a fogsora, farkasfogai vannak , gyerekkorában nem volt pénzük megcsináltatni, most meg már nem zavarja, és engem sem. Szerintem cuki😁. A lehelete finom, nem büdös, rendesen mos fogat, ha akad lyukas azt betömeti stb, és a színe is rendben van, de nem az extrémen természetellenesen vakítóra kifehérítettek neki, cak természetesen.

Egyébként nem szoktam számokban mérni a férfiakat.

2024. febr. 10. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!