Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van bennem ilyen harag,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van bennem ilyen harag, mérhetetlen utálat és sokszor gyűlölet a pasim iránt? Élvezem, ha egy veszekedésnél látom, hogy a sírás határán van idegében.

Figyelt kérdés
A kezdetektől fogva rengeteget kell cseszegetnem minden miatt. Nem akar változni, és minden dologra van kifogása amivel az őrületbe tud kergetni. A kommunikáció hasztalan, semmit sem ér. Alapvető dolgokat cseszik megcsinálni a többiről ne is beszéljünk. Ha a kéréseknem ami kötelssége lenne nem tesz eleget az mindig botrànyos háborúba torkollik. Megfogadtam, hogy addig cseszegetem amíg nem fog változni, és férfiasan viselkedni, és nem sír mint 1 gyerek. Nekem mindent meg kell tennem, hogy neki jó legyen még arra sem képes, hogy elmosogasson maga után. Miért fort bennem a düh ilyen szinten iránta? Más férfi miért tud normális lenni dolgokban neki meg az a normális ami a nagy többségnek nem?
2024. febr. 7. 10:43
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Én csak vele vagyok ilyen, és az az oka, hogy nem bírom elviselni a lustaságát. Emberi hangon meg nem lehet szót érteni vele. Kezdetektől olyan, mint aki tojik rà, hogy mit mondok az ő kötelességeivel kapcsolatban. Na ezért lettem sárkány. Ha ő szemét én is tudok az lenni.
2024. febr. 8. 00:12
 12/13 anonim ***** válasza:
Mik voltak a szempontjaid, elvárásaid társkeresésnél, aminek ő megfelelt?
2024. febr. 8. 00:31
 13/13 anonim ***** válasza:
56%

"Én csak vele vagyok ilyen, és az az oka, hogy nem bírom elviselni a lustaságát."

Te döntöttél úgy, hogy vele vagy párkapcsolatban.

"Emberi hangon meg nem lehet szót érteni vele."

A jelek szerint veled sem.

"Kezdetektől olyan, mint aki tojik rà, hogy mit mondok az ő kötelességeivel kapcsolatban."

És ha ezek után sem szakítottál, meg is érdemled. Senki sem fog pisztolyt a fejedhez, hogy maradj vele.

"Na ezért lettem sárkány."

Nem, te mindig is sárkány voltál, csak most igazán előjött belőled.

"Ha ő szemét én is tudok az lenni."

Ez kisiskolás szint és felnőtt, érett emberekhez méltatlan. Ezért is írtam, hogy nem érdemelsz párkapcsolatot, mert nem vagy elég érett hozzá.

2024. febr. 8. 00:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!