Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal szinte csak állandóan marjuk egymást! Szét kellene válnunk?
Tehát a párod háza jó, hogy alád tolt egy vállalkozást amiben "dolgozhatsz",amikor sokan alig kapnak munkát...
-és te lebunkózod?
Szégyelld magad!
Veszekedni egyedül meg nem lehet!
Alád tolt mindet? Jaj, oda ne rohanjak. Mármint tök jó, meg minden de ez nem indok semmire.
Szerintem keress másik munkát. Biztosan fogsz találni! Nem biztos, hogy azonnal, de fogsz. Ha van munkád, azonnal hagyd ott. Ha úgy alakul, akkor tudnál vkinél lakni?
Itt szerintem nem az a kérdés, hogy elhagyd -e. Hanem hogy azonnal vagy amikor anyagilag is úgy állsz.
Bekulj ki vele
Egy hazassagot apolni kell hogy mukodjon egy ferfit befolyasolni kell ne legyen budos bunko belole.
Ha szetmentek neked csak rosszabb lesz se munka se lakhatas.
De ha neked az kell kovetkezo 5 ev nyomor hajra.
"Kedves" elsőnek: Ha egy bunkó, attól nem kell lenyelnie mindent és vele lennie, hiába a munka, amit "alátolt".
Mennyi nőgyűlölő van itt...
Lehet lepontzni!
Kedves Kérdező!
20-éve häzas nő vagyok (1-válaszoló)
Van vállalkozásunk, én is ott robotoltam a házépítésnél, az üzleti ügyekben is, volt surlódás is köztünk .
Húsz év alatt most tünt fel, hogy bunkó?
-meg, hogy nem tiszteled,? Ne haragudj de talán ha lenne ellenségem csak azt bbunkóznám le, a gyerekem apját soha'!
Mára én egyedül viszem az üzletet, párom más cégnél vezető-pedig nem hitte, hogy új munkahelyen sikerülhet-csak bíztattam.
Nen hiszem el, hogy ha kedves vagy ne lehetne a te férjeddel is beszélni.
Az a baj a soraidból vizhangzik', hogy már nem szereted őt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!