Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha tudom, hogy zavarna a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tudom, hogy zavarna a magasság különbség, akkor nagy szimpátia ellenére sem érdemes találkozni?

Figyelt kérdés

Egy internetes közösségben ismertem meg egy férfit. Nagyon-nagyon jól kijövünk, szinte naponta beszélünk, jól érezzük magunkat írásban, telefonon. Kicsit olyan, mintha ragaszkodnék is már hozzá. Viszont az ország másik felén lakik, ez az egyik. A másik pedig, hogy több mint centivel alacsonyabb. (Én 176 ő 165).

Lehet, hogy egy felszínes nő vagyok, de tudom, hogy ez engem az életben nagyon zavarna. Hiába aranyos, kedves, okos, nem tudnék azzal kibékülni, hogy ennyire fölé tornyosodom. Tudom, hogy én vagyok magas, de ő meg eléggé alacsony. A külsőt illetően tényleg az az egy kritériumom van, hogy legyen legalább annyira magas, mint én. (175-180 centis férfi azért nem olyan ritka, talán nem irreális elvárás).

Közben meg nagyon ritka, hogy ennyire szimpatikus legyen valaki. Ti mit tennétek? Ha tudnátok, hogy így semennyire se tudnátok nőnek érezni mellette magatokat? De mint embert, nagyon kedvelem.

febr. 5. 13:19
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
88%

Picit vagyok magasabb, mint te. Tapasztalataim szerint a pasikat ez rettenetesen zavarja. Gyerekes poénokat lőnek el, kellemetlenkednek már akkor is, ha egy magasak velem. Na ha véletlen alacsonyabbak, akkor vége a világnak. Tudom, hogy én vagyok magasabb a kelleténél, de sosem zavart. Az zavar, ha valaki előadja, hogy nem gond, aztán mégis durrog.

Egyébként ha az ország másik felén lakik, akkor amúgy is halott ügy.

febr. 5. 13:43
 12/23 anonim ***** válasza:
Most azt gondolod, hogy nem éreznéd magad nőnek mellette. A gyakorlat sokszor megmásítja az elképzelést.
febr. 5. 13:46
 13/23 anonim ***** válasza:
Azért én adnék neki egy esélyt. Bár én pont fordítva éreztem régen, hogy nem zavar, ha a pasi alacsonyabb, aztán mikor taliztunk sajnos engem is zavarni kezdett.
febr. 5. 13:52
 14/23 A kérdező kommentje:

#9, pár randi után sem ismered még az embert. Ahhoz egy jó húzós év együttélés kell.

De azt hiszem, maradunk barátok. Egyébként semmi olyat nem tettem eddig, amivel reményt kelthettem benne.

febr. 5. 13:55
 15/23 anonim ***** válasza:
14- egy személyes találkozó is sokkal többet ad, mint csetelgetni, én csak erre írtam. Lehet, hogy tök jól elvagy valakivel online, akit életben meg sem szólítottál volna. A távolság meg megint egy olyan dolog, hogy egy darabig megy a távkapcsolatosdi, még kicsit érdekes is, aztán baromi fárasztóvá válik és dönteni kell, hogy ki merre.
febr. 5. 13:57
 16/23 A kérdező kommentje:

13-as volt már dolgom alacsonyabb pasival.

Dolog=pár randi, sajnos ott is zavart. :( de nem is volt előzőleg ennyire szimpatikus, mint ő.

Egyébként sokan írtátok a párkapcsolatot, mint hátrányt. Nos, ha az marad, akkor szerintem is az. Nem lehet úgy fenntartani egy szerelmet. Viszont most ha az én esetemtől el is tekintünk, csak általánosságban beszélve, nem muszáj távnak maradnia. Ismerek olyat, aki másik országba repült ki pár randi után, azóta házasok és gyerekük van. Ezzel most nem a mi esetünket mentegetem.

febr. 5. 13:58
 17/23 A kérdező kommentje:
Azaz távkapcsolatot. Bocsánat, párkapcsolatot írtam helyette.
febr. 5. 13:59
 18/23 anonim ***** válasza:

Ha az zavar, hogy mit mondanak az emberek azzal ne foglalkozz. A te boldogságod a legfontosabb. Semmi köze mások megítélése a te boldogságodhoz. Aki bármit is meg mer kérdőjelezni az gyerekes ember.

Csak akkor szakítsd meg vele a kaocsolatot ha csak és kizárólag téged zavar.

febr. 5. 13:59
 19/23 anonim ***** válasza:

Kérdező, ezt neked kell tudni. Azt írod, korábban is zavart a magasságkülönbség, most is zavarna.

Kérdés, hogy ő hol él, szimpatikus-e az a hely neked, ő hajlandó lenne-e a te városodba, vagy a közelbe költözni?

Ha egy távkapcsolat úgy kezdődik, hogy az egyik a másik fél által is vágyott helyen, országban lakik, ott jó az esély, mert motivált a költözésre.

febr. 5. 14:01
 20/23 anonim ***** válasza:
Azt gondolnak mindig hogy az ocsed. Sok beszolas kellemetlenkedes lenne. A 11 centi a no javara az rengeteg.
febr. 5. 14:35
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!