Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik így férfi létére? és én mit tegyek? Annyira idegesít ez.
10hónap után szakítottam a barátommal, mert ugyéreztem unalmas vele, és nem megy a dolog, meg nem szeretem.
Tartottunk 1hónap szünetet. ost újra összejöttünk, az elején más másmilyennek tűnt, és ő el is hiszi magáról hogy változott... pedig nem. Megint olyan mint régen:(
Nem tudom magam nőnek érezni mellette, Nem tud férfias lenni:S
Az első1-2 találkán ugy látszott hogy férfiasabb, és nőnek érezhetem magam mellette...
De bejött a mitől féltem, megint idegesít amit csinál:S
Tegnap beültünk enni a közeli plázába. Eszek tele van a szám, erre adja a csókot:S Meg úgy bújik hozzám mint egy csaj és még nyöszörög is. Hát sztem ezt fordítva kéne:@
Meg folyton puszilgat, kaja közben, sétánál mindenütt.
Annyira idegesítő. Miért kell ilyen nyálasnak lenni?
Nem lehet felfogni hogy a kevesebb néha több, és megint ráfogok unni?:S Miért nem tud változni???
Ő20, én18vok
Utsó vagyok: amúúgy ha enniyre rossz akkor nem is értem miért kérdés, hogy vele maradj- e vagy ne.
Az, hogy "miért nem tud változni"-- nem biztos, h neki kell változnia, vagy egyáltalán kell valamelyikőtöknek. Egyszerűen nem illetek össze, te nem úgy szereted ahogy ő téged. Ennyi. Szakíts, ne akard megváltoztatni, mert ő nem egy gyurma, amit kedvedre alakítgathatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!