Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik így férfi létére? és én mit tegyek? Annyira idegesít ez.
10hónap után szakítottam a barátommal, mert ugyéreztem unalmas vele, és nem megy a dolog, meg nem szeretem.
Tartottunk 1hónap szünetet. ost újra összejöttünk, az elején más másmilyennek tűnt, és ő el is hiszi magáról hogy változott... pedig nem. Megint olyan mint régen:(
Nem tudom magam nőnek érezni mellette, Nem tud férfias lenni:S
Az első1-2 találkán ugy látszott hogy férfiasabb, és nőnek érezhetem magam mellette...
De bejött a mitől féltem, megint idegesít amit csinál:S
Tegnap beültünk enni a közeli plázába. Eszek tele van a szám, erre adja a csókot:S Meg úgy bújik hozzám mint egy csaj és még nyöszörög is. Hát sztem ezt fordítva kéne:@
Meg folyton puszilgat, kaja közben, sétánál mindenütt.
Annyira idegesítő. Miért kell ilyen nyálasnak lenni?
Nem lehet felfogni hogy a kevesebb néha több, és megint ráfogok unni?:S Miért nem tud változni???
Ő20, én18vok
oké...de még komolyan én figyelek oda arra is hogy nőiesen viselkedjek hogy ő igazi férfias legyen...
és hiába töröm magam ez van:@
én igenis szeretem. de utálom ha 1 férfi nyálgép.
attol h vki szerelmes nemkell a másikon logni
Én nem bírnék egyilyen bújós puszinyuszit elviselni :-)
A szememben ez férfias. Nyalakodás helyett húzzon magához, öleljen át, mosolyogjon rám, a puszikat hagyjuk otthonra..
Le lehet hurrogni, én így gondolom.
25N
de ha látja hogy engem ez zavar és már nem először teszem neki ezeket szóvá akkor miért nem lehet változni ebben?
Miért kell a másiknak az agyára menni? Miért nem lehet elhagyni ezt a szar szokást???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!