Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyomul vagy én látok bele sokat?
Baràtom kolleganőjevel össze akart jönni anno. Találkozgattak is aztán egyszer a csaj beközölte, hogy van pasija és nem akar semmit tőle stb. Közös céges bulikon mindennek elhordta a barátomat. Aki nem is beszélt vele kb 2 évig. Viszont nyáron egy munkára együtt kellett menniük. És már akkor kezdte,hogy előbb menjen érte mert még beülhetnének kajálni.
Erre mondta a barátom ,hogy nem vagy hozzon kaját vagy egyen előtte.
De a munka után írogatott neki a gondjaival hívogatta, részegen is. Képeket küldözget magáról.
Ősszel csinált egy facebookot a pasim egyetem miatt kellett es bejelölte a csaj aki be is likolta a képet. Utána pár hónapra rá azt a likot eltüntette a csaj. Kicsit később viszont ölelős reaktot adott rá ma reggel meg láttam hogy át állította szívre.
Szerintem ezeket azért csinálja mert nyomul. A pasim ezt nem akarja látni vahy beismerni.
Mit gondoltok?
Szerintem ez inkább tini párkapcsolatok kategória, már bocs.
Te komolyan azt lesed, ki mit és hogyan lájkolgat a barátod képei alatt? (Én azt sem tudom, hogy a saját képeimet ki és hogy lájkolja.) Szerintem ez beteg és igen, túlreagálod.
Ennbyiből nehezen tudok következtetéseket levonni. Idővel kialakul: vagy a nő belátja, hogy a barátod nem harap rá (és felhagy a mostani praktikáival), vagy a barátod veszi tőle a lapot és szakítasz vele.
Egyre szeretnélek figyelmeztetni: nehogy elkezdj féltékenykedni, amíg nem vagy tökéletesen meggyőződve arról, hogy a barátod már inkább feléje kacsintgat, mert az valóban tönkre teszi a mostani barátságod.
Akkor oke
De ez nem oké hogy védi csajt
"Szerintem ezeket azért csinálja mert nyomul. A pasim ezt nem akarja látni vahy beismerni."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!