Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejön, ha nagyon nyomul egy lány (minden srácra)?
Nektek bejönnek az ilyen kis ragacs csajok?
Mindenhol azt hallom, hogy nem, közben amit látok, az más.
Nekem sosem lenne képem/bátorságom nyilvánosan nyomulgatni, mondjuk egy baráti társaságban félreérthető becézéseket, szólásokat nyomni a pasiknak. Vagy azt hangoztatni, hogy de jó fenekem van stb.
Ismerek egy ilyen lányt, minden férfival extrán cuki (próbál lenni), helyette már inkább nyafi az egész. Nem a féltékenységtől képzelem be, hogy nyafi, hanem tényleg dührohamot kap, ha más is kap az erősebbik nem figyelméből.
Példa: beszéltem egy fiú baráttal (nem kell nekem, mint férfi, de akkor is zavaró eset.), erre ő odajött és tukmálta magát, mindaddig, amíg engem ki nem szorított a beszélgetésből.
Ismerős. Nem jön be minden férfinak. Munkahelyen beszélgettem munkatárssal és jött oda a kolléganő, hogy ő rá figyeljen egyedül miközben mindhármunknak párja volt akkoriban. Azt mondta a férfi azután, hogy elhúzott, hogy már le akarta smárolni, de ő elutasította. Elhiszem,mert mások is beszéltek róla, hogy csalta a párját a férfi kollégákkal. Na hogy most ő is kipróbálta-e nem tudom pontosan, de nem úgy tűnt, hogy bejönne neki, felmondott nemsokára.
(Én se vagyok már ott.)
#2, azért túlzásba ne essünk. :D
Más keresni egymás társaságát, meg más tukmálni magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!