Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az mit jelent, ha egy nőre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mit jelent, ha egy nőre soha egyik férfi barátja se nyomul?

Figyelt kérdés

Ugye elvileg nincs barátság férfi és nő között, vagyis ha mást nem, legalább dugni akarnak a nő barátaikkal a férfiak és csak nekik tetszőkkel haverkodnak. Na nekem egész életemben voltam férfi barátaim, de soha egyik sem akart tőlem semmit, soha egy bepróbálkozás, soha egy részeg nyomulás, soha egy vallomás, sőt, volt, hogy én akartam valamit és leállítottak.

Én vagyok a nagyon visszataszító?

2024. jan. 2. 15:41
 1/10 anonim ***** válasza:
72%
Miért hiszed el, hogy barátság/haverság a két nem között nem lehet? Létezik és pontosan akkor ha egyáltalán nem tartják egymást vonzónak!
2024. jan. 2. 15:44
 2/10 A kérdező kommentje:
Én hiszem csak akármikor téma ez mindenki azt mondja, hogy nincs. De nagyon durván le szoktak oltani ha azt mondom hogy szerintem van.
2024. jan. 2. 15:45
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Létezik, de ritkább, mint a másik eset miszerint elkezd az egyik többet érezni,mint barátság. A te szituációdban te szerettél volna többet, DE attól még létezik barátság férfi és nő között.
2024. jan. 2. 15:48
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Azt jelenti, hogy vannak normális férfiak, akik bírnak a pöcsükkel, és tudnak barátként tekinteni egy ellenkező neműre.
2024. jan. 2. 15:51
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Csak azt, hogy normális barátai vannak és hogy túl sokat hallgat korlátolt idióták véleményére.
2024. jan. 2. 15:54
 6/10 anonim ***** válasza:
13%

Két variáció van-több nincs, vagy normális emberek srácok vesznek körül, akik inkább leharapják a nyelvüket, de nem fedik fel ami a szívükben van.Az életbe előfordul párszor ilyen- mert túl értékes vagy a számukra-mint ember, ezt egy tapasztalt nő mindig kiszúrja, még akkor is ha a faton egy szót nem szól.

Vagy férfias vagy. Robosztus, magas 175-180 cm), az a tipikus Ursula tipus.

Több variáció nincs.

2024. jan. 2. 15:57
 7/10 anonim ***** válasza:
*fazon
2024. jan. 2. 15:58
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
csúnya vagy
2024. jan. 2. 16:04
 9/10 anonim ***** válasza:
83%
Hogy normálisak a barátai.
2024. jan. 2. 16:10
 10/10 anonim ***** válasza:
16%
Kover vagy csunya esetleg mind2 vagy?
2024. jan. 2. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!