Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti féltékenyek lennétek ha a barátnőtöknek sok férfi barátja lenne?
Mik ezek az ostoba válaszok?
Én nagyon sok férfi-női barátságot láttam már és úgy, hogy egyik sem akart lefeküdni a másikkal, csak tiszteletben tartották, hogy a másiknak van párja.
Különösebben nem érdekel, hogy kikkel cimborál. Akár férfi-, akár nőismerősei vannak, ha meg akar csalni, így is, úgy is megteszi. (Még talán valószínűbb, hogy sokkal nagyobb eséllyel nem tudna ellenállni a kísértésnek, ha a félkegyelmű barátnői szítanák a tüzet, minthogy racionális felfogású hapsikkal vetetné körbe magát.)
Talán az zavarna kissé, hogy vannak olyan gondjai, problémái, témakörei, hobbijai, elfoglaltságai, amiket nekem nem oszt meg, mert ezeket meg tudja beszélni másik féltucat jóvágású kandúrral, s igazából engem foszt meg az élményeitől, tapasztalataitól, tudásától, tájékozottságától, amikre pont ugyanúgy kíváncsi lennék, mint a haverjai, talán még jobban, de nem kaphatom meg, mert egy-egy kérdéskör kizárólag a haverjaira tartozik.
Kedves Kapcsos zárójel alsó vonal alsó vonal alsó vonal alsó vonal alsó vonal alsó vonal alsó vonal kapcsos zárójel nevű felhasználó!
Teljesen mindegy nekem, hogy mi az érzésed, mert nem az fogja meghatározni az én válaszaimat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!