Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszik egy nő, de úgy érzem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy nő, de úgy érzem annyira más az életstílusunk, hogy ezt nem lehet reálisan összeegyeztetni. Szerintetek? Részletek lenn.

Figyelt kérdés
Szóval ő kajakra heti többször kihengergeti otthon a jógaszőnyegét, és akkor jógázik, pilatesezik, meditál, meg ilyenek. Otthonról végez valami IT-s munkát. Amúgy azt mondja már 3 férfi kérte meg a kezét, a harmadikkal jártak is jegyben fél évet, de szétmentek, még mielőtt kiküldték volna a meghívókat az esküvőre. Volt már a Maldív-szigeteken is, és el akar költözni Németországba, mert ott lakik a családja, csak azért nem megy, mert elkezdtünk randizni.
2024. febr. 1. 13:58
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
80%
10- az valóban nonszensz
2024. febr. 1. 14:26
 12/29 anonim ***** válasza:
84%

Miért szabotálod magadat? mi a mantrád, amivel kényelmesen elgáncsolod ezt a bibozó kapcsolatot?

1. annyiszor jogázik ahányszor csak akar, miért te nem teheted meg, mi akadályoz benne?

2. te 9-17 dolgozol ez miért baj? vagy több műszakaban és azért?

3. többször megkérték a kezét, és mindegyik kapufa, tehát kapos a hölgy, de nem kész a házasságra

4. betojtál mert miattad itt maradt, tehát fontos vagy neki

melyik miatt tojtál be?

2024. febr. 1. 14:26
 13/29 anonim ***** válasza:
91%

Magyarul a nő egy tök átlagos életet él, van egy jó munkája, mozog, itt az eljegyzések lehetnek furcsák, de gondolom szóba került, mi miatt nem lett belőlük végül semmi.

Mi a gond? Te hazamész és döglesz a kanapén évi 365 nap? Nem fog jógára kényszeríteni erőszakkal valószínűleg.

2024. febr. 1. 15:00
 14/29 anonim ***** válasza:
26%

Nekem a 3 eljegyzés nagyon nem tetszik. Az komoly lépés és egyikkel se jött össze. Most vagy nagyon nem jó férfiakkal volt, vagy ő vele van a gond, illetve mindkettő egyszerre. Szóval akkor te veled is van baj. :D

Na jó, ha rossz érzés fogott el a nőtől akkor kerüld el jól messzire. Az érzéseink nem hazudnak önmagunknak.

2024. febr. 1. 15:05
 15/29 anonim ***** válasza:
58%
Az nem 3 eljegyzés volt, csak 2 megkérés, 1 eljegyzés. Így színeződnek a sztorik, 10 oldal után lehet már 3 házasságnál és 3 gyereknél tartunk :)
2024. febr. 1. 15:10
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Mi a baj a jógával? Én is mindennap "kihengergetem", csak nem jógázom, hanem erősítek.
2024. febr. 1. 15:15
 17/29 anonim ***** válasza:
51%

Mindegy, hogy nekem tetszik-e, vagy félre olvastam az a lényeg, hogy a kérdező tart tőle valami miatt.

Lehet az kisebbségi komplexus, lehet az múltbéli sérelmek, vagy csak az, hogy SZERINTE nem illenek össze és nem tudnának (főleg hosszú távon) kompromisszumot kötni.

Ha valaki így érez, így gondolja, ennyire bizonytalan akkor nem kéne erőltetnie az ismerkedést a nővel, mert a legvégén ráfáznának mindketten.

Már csak az önbizalomhiány nagyon rossz ómen, az ellentétes gondolkodásmód, életvitel meg egyenesen katasztrófa rájuk nézve.

Tehát én tényleg azt tanácsolom, hogy zárd le az ismerkedést vele.

2024. febr. 1. 15:17
 18/29 anonim ***** válasza:
43%
Értem, és akkor le kell pontozni azt hogy kiírtam hogy nem 3 eljegyzés volt? Ezzel mi a gondod? Van baj...
2024. febr. 1. 15:19
 19/29 anonim ***** válasza:
46%
Honnan szeded, hogy én pontoztalak le? Hamarább te engem. És szerinted érdekel? Egyáltalán nem. Talán azért pontoztak le, mert gúnyolódsz fölöslegesen.
2024. febr. 1. 15:25
 20/29 anonim ***** válasza:
38%
ovodások
2024. febr. 1. 15:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!