Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszik egy nő, de úgy érzem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy nő, de úgy érzem annyira más az életstílusunk, hogy ezt nem lehet reálisan összeegyeztetni. Szerintetek? Részletek lenn.

Figyelt kérdés
Szóval ő kajakra heti többször kihengergeti otthon a jógaszőnyegét, és akkor jógázik, pilatesezik, meditál, meg ilyenek. Otthonról végez valami IT-s munkát. Amúgy azt mondja már 3 férfi kérte meg a kezét, a harmadikkal jártak is jegyben fél évet, de szétmentek, még mielőtt kiküldték volna a meghívókat az esküvőre. Volt már a Maldív-szigeteken is, és el akar költözni Németországba, mert ott lakik a családja, csak azért nem megy, mert elkezdtünk randizni.
2024. febr. 1. 13:58
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
Magadról nem írtál.
2024. febr. 1. 13:59
 2/29 anonim ***** válasza:
91%
És mi az, ami összeegyeztethetetlen? Az, hogy Németországba akar költözni? Lehet, hogy ha lesz párja, nem fog menni. Akkor megfelel?
2024. febr. 1. 14:02
 3/29 anonim ***** válasza:
87%
Nekem az elég nagy red flag lenne, ha 3-szor volt jegyes, de egyszer sem lett esküvő. Voltam egy ilyen pasival, mondjuk ő “csak” kétszer volt jegyes, hát 2 hónap járás után rájöttem, miért nem lett egyszer sem esküvő, mert egy önző párkapcsolatra képtelen fsz volt…
2024. febr. 1. 14:05
 4/29 anonim ***** válasza:
84%

Nekem meg az intő jel, hogy érted maradna.

Én stoppolnám őt.

2024. febr. 1. 14:07
 5/29 anonim ***** válasza:
91%
Mi a gond? A joga? A pilates? A meditáció? A nyaralás? Vagy hogy jegyes volt már?
2024. febr. 1. 14:14
 6/29 anonim ***** válasza:
94%
Ha kajakra teregeti a jógaszőnyeget, az elég hepehupás lesz, bár nem rossz ötlet, jógahenger helyett egy kajak.
2024. febr. 1. 14:14
 7/29 anonim ***** válasza:
100%
:D
2024. febr. 1. 14:15
 8/29 anonim ***** válasza:
14%

Mi a gond?

"Tetszik egy nő, de úgy érzem annyira más az életstílusunk, hogy ezt nem lehet reálisan összeegyeztetni."

Mit nem lehet azon felfogni, hogy különbözőek és nem lehet összeegyeztetni?

2024. febr. 1. 14:15
 9/29 anonim ***** válasza:
84%
Jó, csak nem mondta el, hogy mit nem tud vele összeegyeztetni. Így hogy mondjunk véleményt?
2024. febr. 1. 14:17
 10/29 anonim ***** válasza:
94%
#9 azt nem tudja összeegyeztetni, hogy ő nem kihengergeti, hanem kigöngyölíti a jógaszőnyeget. Így teljesen inkompatibilisek :(
2024. febr. 1. 14:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!