Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mik voltak azon a jelek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik voltak azon a jelek ,amivel ki derült, hogy megcsalt a párod?

Figyelt kérdés

Miket csinált vagy ép ellenkezőleg?

N33

2024. jan. 31. 17:08
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm
2024. jan. 31. 21:07
 12/15 anonim ***** válasza:
Az én exemnél az lett gyanús, hogy kikapcsolta az üzenet értesítéseket. Úgy tűnt fel, hogy küldtem neki mémeket és nem ugrott fel az üzim (mellettem ült). Ezt csak egy appnál állította be így, úgyhogy nem volt nehéz kitalálni, hol keressem az ominózus beszélgetést 😂 ő sem volt nagy géniusz, na.
2024. jan. 31. 23:59
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Az én volt férjem annyira kretén módon bukott le.. Egy reggel gyanútlanul megkérdeztem, hogyhogy egy android töltő van bedugva a konyhai konnektorba, mikor mindkettőnknek iphone-ja van 😅 Simán kivághatta volna magát valami épkézláb kamuval, hogy az egy headset / powerbank / bármi töltője, de olyan váratlanul érte a kérdés, hogy totál lefagyott. Azonnal tudtam, hogy belenyúltam valamibe, onnantól már csak figyelni kellett. Hülyék ezek mind 🥲
2024. febr. 1. 00:22
 14/15 anonim ***** válasza:
*13 lehagytam a sztori végét, egy hét sem kellett, hogy előkerüljön a titkos telefonja, amit legalább egy jelszóval megáldhatott volna, hogy ne legyen mindennél egyszerűbb kifotózni belőle az összes félreérthetetlen üzit 😂
2024. febr. 1. 00:24
 15/15 A kérdező kommentje:

🤣🤣🤦‍♂️🤦‍♂️

Tényleg hülyék ezek ....

Ne haragudj,de most kínomban fel nevettem

2024. febr. 1. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!