Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik voltak azon a jelek ,amivel ki derült, hogy megcsalt a párod?
Miket csinált vagy ép ellenkezőleg?
N33
Köszi szépen.
Az is egy jel lehet ha kezdenek el maradni a havasok,ok nélkül tiszta ideg velem ,ha hívom kifogásokat kreal ,hogy most miért nem lehet beszélni?
Amiket én tapasztaltam:
-kommunikáció leépülve, nem keres, nem hív, szűkszavú válaszok
-bugyuta kifogások, hogy most épp miért nem volt elérhető, miközben régen ilyen problémák nem voltak. (jaj bocs lemerült a telóm blabla - lehet, hogy igaz, de totál leszarja hogy feltöltse, mert úgyis épp azzal lóg aki aki miatt feltöltené a telót, vele élőben lóg)
-titkolózás, nem fejti ki a dolgokat, pl hogy lesz egy programja ... ok, kifejtenéd?
-türelmetlenebb veled, még a legkisebb jelentéktelen hibáidat is észreveszi és felhánytorgatja
-amikor ő neki kell valami, akkor azonnal légy elérhető (kettős mércés)
-rád mutogat, te így-úgy nem teszel eleget, miközben csak ő lett hálátlan és a régi dolgokat se értékeli már amiknek régen örült + ő kb semmit se tesz érted, vagy ha mégis, azt nagyon nagy áldozatnak érzi (pl eddig szívesen vonatozott is érted, most meg a vonatjegytől kezdve egy zacskós instant leves árát is felszámolja neked, hogy ő mennyit adott)
-szexuális élet, intimitás leépülve
Mikor már szakítottunk, de még együtt éltünk, folyamatosan hazudta, hogy a barátnőjével találkozik, és nagy nehezen vallotta be, hogy már új pasival - hiszen egy idő után nem lett volna hihető, hogy azzal találkozik ennyit, akivel korábban nem.
És mikor ezt végiggondoltam pár nappal, héttel később, esett le, hogy mi van, ha ebben hazudott, akkor a megcsalásban is, amire azt mondta, hogy nem történt semmi. És mikor rákérdeztem, bevallotta, mert akkor szakítás után már mindegy volt.
Dettó ugyan ez volt most is ...köszönöm akkor jól éreztem végig.
Meg tettem a szakitast ,de közben úgy akarja előadói h ő dobott ki
Sokan kiforgatják mintha ő dobott volna ki. Ez is szánalmas.
De sokan meg azt csinálják hogy direkt kiprovokálják a szakítást és játszák a mártírt, es annak kell szakítani aki szeret.
Az én exem védekező állásba rakta magát, mikor elkezdett csalni. Pl írtam neki egyik nap munka után, hogy kb mikor fog hazaérni - azért kérdeztem, hogy eldöntsem, megvárjam-e a vacsival. Kiakadt, hogy mi az, hogy én számonkérem a hollétét, ő nem bírja ezt az kontrollt 😂
Pár hétre rá nyilván lebukott, de még azt is magának köszönhette, amelkora zseni volt 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!