Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
O hivatott egy harmadik számról is amiről nem tudtam ?
Be fejeztem vele ...le tiltottam mindenhol ,erre egyszer csak jöttek egy idegen számról sms-ek.
Vissza írtam, tiltottam azt is
Nem is tudtam h létezik neki ilyen.
Ma d.e.ismet egy 70-es ismét egy idegen szám hívott, vissza csorgettem de semmi reakció.
Az sms-ek is egy másik idegen 70-es számról jöttek, de az tiltva ,lehet volt egy harmadik száma is vagy haverja ?
Nekem túl egybefuggo ?
Vársz bárhonnan hívást?
Ha nem, akkor kb 99%, hogy ő próbálkozott. A maradék 1% pedig az, hogy téves volt.
1 ,nem nem várok sehonnan semmit .
2,ugyebár le zártam vele utána arról zaklatott tovább, azt is tiltottam tegnap este ma délelőtt ismét egy új szám hívott de semmi reakció.
Csekkold le a számot pl. itt, nem véletlen egybeesés-e és csak valami ügynök: [link]
Ha semmit nem találsz, akkor esélyes, hogy ő hívott. Hogy volt-e több száma? LÉnyegtelen. Bármikor vehet egy új sim kártyát.
Sehol semmi a számról!
Erről se mint amiről irkalt az este köszi szépen!
De vissza se hívott vagy SMS. Semmi
Mire volt ez jó?
Idegen számot miért hívsz vissza?
Majd hív újra, akinek fontos vagy sms-ben közli, hogy ő Juli, és ez az új száma. Vagyis azonosítja magát, és elfogadod, vagy nem.
Mert hirtelen eszembe se jutott h ő is lehet megint .
Mivel fodrász vagyok szoktak akar új vendégek is hívni...azért csorgettem vissza
De vissza hívtam semmi !!!
De nem furcsa h mind a kettő szám 70-es amikről nem tudtam ???
Se előtte se utána nem hívtak 2 nap alatt ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!