Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, mit szólnátok ahhoz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, mit szólnátok ahhoz, hogy a pasi akivel ismerkedtek, első randin elárulná, hogy neki nyitva van a harmadik szeme?

Figyelt kérdés

Vagy az ilyen bizalmas információt jobb későbbre ütemezni, mit gondoltok?

Mi lenne az első reakciótok? Félelem? Izgalom? Fel tudnátok dolgozni? Pozitívum vagy negatívum a szemetekben? :)

2024. jan. 9. 05:59
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Hülyének nézném.

Akinek nyitva van, nem haknizik ezzel.

Ez hatásvadász és kínos.

2024. jan. 9. 06:53
 2/18 anonim ***** válasza:
77%
Nem bírom az ezosokat.
2024. jan. 9. 07:43
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Az első gondolatom lenne, hogy ez egy feltűnési viszketegségben szenvedő hülye. Akinek valóban nyitva van, eszébe sem jut reklámozni, mert nem azért foglalkozik a témával, hogy becsajozzon vele.

Aki ilyet "árul el" nekem az első randin, azzal kapcsolatban egészen biztos vagyok, hogy egyszer véletlenül hallott erről valami TV-műsorban, és úgy gondolta, ez milyen menőnek hangzik.

Amúgy persze, fel tudnám dolgozni, hogy egy ilyen hülyével nem lesz második randi.

2024. jan. 9. 07:46
 4/18 anonim ***** válasza:
49%
Akinek a harmadik szeme nyitva van az nem randizik. Fiataloknal ez amugy is kizart. Emiatt rohognek.
2024. jan. 9. 08:15
 5/18 anonim ***** válasza:
44%
Letetik a 3. Szem. Fel is lehet nyitni de ez nem ugy zajlik hogy beveszek valamit vagy meditalok egy jot.
2024. jan. 9. 08:16
 6/18 anonim ***** válasza:
76%
Nem egy első randis téma. Erről beszélni valamilyen szintű ismeretség nélkül, bevágódásszagú.
2024. jan. 9. 09:01
 7/18 anonim ***** válasza:
82%
6- van, akinél ezzel lehet bevágódni? :D Mik vannak!
2024. jan. 9. 09:03
 8/18 anonim ***** válasza:
47%
Az meg mi a fene?
2024. jan. 9. 09:22
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha fel nem is állnék, mert ha épp olyan a hangulatom, akkor szeretek más gondolkodású emberekkel beszélgetni, kíváncsi vagyok az álláspontjára. De mint potenciális partner megszűnne, mert én nem hiszek az ilyenekben és nem szeretném, ha ilyenekkel traktálna.
2024. jan. 9. 11:23
 10/18 anonim ***** válasza:
31%
Pofan veres tokon rugas.
2024. jan. 9. 11:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!