Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mit szólnátok ahhoz, hogy a pasi akivel ismerkedtek, első randin elárulná, hogy neki nyitva van a harmadik szeme?
Vagy az ilyen bizalmas információt jobb későbbre ütemezni, mit gondoltok?
Mi lenne az első reakciótok? Félelem? Izgalom? Fel tudnátok dolgozni? Pozitívum vagy negatívum a szemetekben? :)
Az intuícióban hiszek. Ebben nem. De tegyük fel, hogy van ilyen.
Akkor sem reklámozza ezt az, akinek van.
Én például médium fickó vagyok, de ennyire az elején nem nyitok bele a közepébe. Érezni kell, hogy a másik nem csőlátású bigott és nem néz bolondnak. Társkeresős profilomon annyi le volt írva, hogy eléggé erősen tolom a spiritualitást. Talán a kártyavetést és annak sikereit még bevallom az elején.
De igazából már lényegtelen, mert van párom és együtt élünk. Aki pedig eredetileg katolikus volt és úgy lett fogékony a spiritualitásomra. Nem is hozott be ide nekem egyházi szokásokat. :-) Nem szeretek elvárásokkal élni, de nagyon nem szeretem az egyházat és ő ezt megértette. Emellett igazából együtt rájöttünk arra, hogy valójában minden összefügg mindennel és minden hitben lehet nyitottnak lenni másfelé is. Ugyanúgy Istent és Jézust követem, de másképpen. A nyitottság pedig általánosságban mindig is jó. ^.^
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!