Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, mit szólnátok ahhoz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, mit szólnátok ahhoz, hogy a pasi akivel ismerkedtek, első randin elárulná, hogy neki nyitva van a harmadik szeme?

Figyelt kérdés

Vagy az ilyen bizalmas információt jobb későbbre ütemezni, mit gondoltok?

Mi lenne az első reakciótok? Félelem? Izgalom? Fel tudnátok dolgozni? Pozitívum vagy negatívum a szemetekben? :)

2024. jan. 9. 05:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
79%
Nem hiszek ilyesmikben, úgyhogy nem lenne több randi. Nem szeretnék ezós pasit.
2024. jan. 9. 13:05
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Az intuícióban hiszek. Ebben nem. De tegyük fel, hogy van ilyen.

Akkor sem reklámozza ezt az, akinek van.

2024. jan. 9. 14:50
 13/18 anonim ***** válasza:
72%
Azt gondolnam hogy akik hisznek ebben elmebetegek .
2024. jan. 9. 14:52
 14/18 anonim ***** válasza:
51%
Az ezós nőknél csak az ezós meg konteóhívő pasik gázabbak.
2024. jan. 9. 17:07
 15/18 anonim ***** válasza:
61%
Kicsit érdemes rendbe tenni ezt a 3. Szem dolgot. Aki komolyan foglalkozik ezzel a témával azaz nem csaknolvasgat hanem gyakorolja is ezt az utat az előbb-utóbb találkozik a 3. Szem kifejezéssel. A 3. Szem fizikailag nem jelent egy plusz latoszervet csak egy plusz érzéket pontosabban egy megváltozott vilaglatast. Ezt nem ugy kell érteni hogy mas véleménye vana világról hanem azt hogy a vilagot teljessebben érzékeli mibt egy atlagember. De ehhez nagyon sok gyakorlás es tapasztalat kell. Aki eddig eljut annak eszébe nem jut ezzel dicsekedni, mert nem ez a cél. Ez csak egy járulékos eredmény ami segit a további úton.
2024. jan. 9. 18:12
 16/18 anonim ***** válasza:
26%

Én például médium fickó vagyok, de ennyire az elején nem nyitok bele a közepébe. Érezni kell, hogy a másik nem csőlátású bigott és nem néz bolondnak. Társkeresős profilomon annyi le volt írva, hogy eléggé erősen tolom a spiritualitást. Talán a kártyavetést és annak sikereit még bevallom az elején.

De igazából már lényegtelen, mert van párom és együtt élünk. Aki pedig eredetileg katolikus volt és úgy lett fogékony a spiritualitásomra. Nem is hozott be ide nekem egyházi szokásokat. :-) Nem szeretek elvárásokkal élni, de nagyon nem szeretem az egyházat és ő ezt megértette. Emellett igazából együtt rájöttünk arra, hogy valójában minden összefügg mindennel és minden hitben lehet nyitottnak lenni másfelé is. Ugyanúgy Istent és Jézust követem, de másképpen. A nyitottság pedig általánosságban mindig is jó. ^.^

2024. jan. 9. 20:39
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
Időközben fejlődtem ugrásszerűen, megismerkedésünkkor simán csak spirituális voltam. Ráadásul a "tudásommal" ismertem fel párom problémáját és azáltal "mentettem meg". De ebbe pedig már itt nem megyek bele.
2024. jan. 9. 20:40
 18/18 Senior Séf ***** válasza:
100%
Ha nő lennék,az ilyenre azzal tromfolnék, hogy tudok kacsintani a tyúxememmel.
2024. jan. 11. 16:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!