Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan lány,nő aki jól néz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan lány,nő aki jól néz ki és mégis csúnya és szegény pasija van?

Figyelt kérdés
Akibe ráadásul szerelmes is,nem csalná még soha senkivel?Ha jönne egy jóképű milliomos férfi azt is elhajtanà hogy ő szereti a barátját aki három műszakban dolgozik egy gyárban havi 200-ért és se lakàsa se autója?31/F

2024. jan. 27. 11:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
73%

Van persze

Az exem például szép volt, én meg ronda. Tipikus az a forma vagyok, akit levegőnek néznek.

2024. jan. 27. 14:29
 12/18 anonim ***** válasza:
91%

Volt ilyen kollégám régen, 11-12 éve volt, 20 évesek voltunk és ennek a lánynak, akinek mesterdiplomája volt, két nyelvet beszélt, volt jogsija, meg egy régebbi kis autója, és szép is volt kifejezetten jó, sportos alakkal, mert kézilabdázott, na szóval neki volt évekig egy csóró, buta, igénytelen aljadék pasija.

A pasi a szüleivel lakott, akik szintén csórók és igénytelenek voltak. Ez a lány munkahelyen mindent elmesélt nekünk, csak ámultunk és nem értettük, hogyan lehet együtt egy ilyen világi szerencsétlennel.

A srác kb. 5 év után eljegyezte a lányt, de szerencsére a lánynak megjött az esze, szakított vele. A csávó azóta együtt van egy spáros árufeltöltővel (saját szintje), a volt munkatársam már házas gyerekkel. A férje mérnök, ki is néz valahogy, és ahogy látom, nem a putriban élnek. Nagy szerencse, hogy időben észbekapott!

2024. jan. 27. 14:44
 13/18 anonim ***** válasza:
12-es vagyok: javítás: folyamatban volt a mesterdiplomája a lánynak, bár ez nem lényeges infó. :)
2024. jan. 27. 14:45
 14/18 anonim ***** válasza:
27%

Sokszor meg totál átlag csajnak van gazdag palija

Annak sincs több értelme

2024. jan. 27. 16:27
 15/18 anonim ***** válasza:

Van ilyen, de messze nem általános.

Amiket én láttam, ott kb. az volt, amiket a #12-es írt.

Jellemző eset, hogy a szép csaj egész fiatalon (16-23 év) jön össze egy hulladékkal, mert ebben a korban a fiúk többsége még gyerekes, tapasztalatlan, görcsös vagy komolytalan. Ezzel szemben egy zűrösebb hátterű srácot az élet "keményebbre" nevelt, a komplexusait bunkósággal, agresszívitással kendőzi, amit a kis naiv fruskák férfiassággal azonosítanak és boldogan összejönnek velük és még élvezik is a kalandot.

Az esetek többségében a hapsi tisztában van vele, hogy idővel ki fog nyílni a csajnak a szeme és rájön, hogy rengeteg jóképű és sikeres hapsi van a világon... Ezért hamar indulnak a trükkök, hogy megtartsa: féltékenykedés, korlátozás, a lány önbizalmának rombolása ("úgy se találsz tőlem jobbat, mert x@r vagy"). Durvább esetekben jön a korai lánykérés és/vagy felcsinálás. Ha nem jár sikerrel, akkor a csaj biztos, hogy dobni fogja.

Én is láttam ilyet: egy szép, jótanuló lány 17 évesen összejött egy nem túl jóképű, szakközép után valami xar munkát csináló, akkor 21 éves sráccal. Utána a csaj bekerült az orvosira, a hapsi pedig átment full féltékenykedőbe (pl. gólyatábor alatt óránként hívta a lányt) és bunkóba. Amikor a lány az évfolyamtársaival ment szórakozni, ő is velük tartott, ahol abból állt a performansz, hogy bizonygatta a lánynak, hogy az egyetemisták mekkora lúzerek, mert nincs fizetésük, bezzeg ő már pénzt keres és emiatt tudnak menni nyaralni és tud telefont venni a csajnak stb... Amikor pedig valaki szóvá tette, hogy oké, de végzés után 2 hónap alatt fognak annyit keresni, mint ő egy évben, akkor jött a "mi va', mi va', mi va?! Gyere ki és játsszuk le!". Ezek után még próbálta a lányt rádumálni, hogy jó lenne, ha összeházasodnának, de végül az egyetem kezdése után 1,5 évvel dobantott a lány.

Azt viszont el tudom képzelni, hogy ha a szép lány olyan közegben marad, ahol nehezebb ismerkedni és szűk a férfi felhozatal (falu, kisváros), akkor együtt marad a tőle kategóriákkal rosszabb tiniszerelmével.

2024. jan. 27. 16:32
 16/18 anonim ***** válasza:
0%

Érdekes,nem tudom hogy mennyire úgymond viccek a kommentek de érdekes bele gondolni hogy létezhet ilyen.

Én is szoktam álmodozni bár én olyan nőről aki velem egy szinten van.

Én már ezt is fel adtam és egyre csökken is a vágyam egy kapcsolatra.

Ilyenkor viszont megfordul a fejemben hogy lehetne valami kis remény,és ha lehet akkor akarom-e vagy már annyira jól meggyőztem magam hogy ha lehetne sem.

Kérdező nagyjából azonosak lehetünk lenne kedved beszélgetni haverkodni?

Ugyan ez áll bárkire talán még nőkre is bár kétlem hogy egy nő barátkozna ilyennel mint én.

2024. jan. 28. 08:29
 17/18 anonim ***** válasza:
84%

És neked miért szépségkirálynő kell?

Más értékek már nem is számítanak? Csak a külső?

2024. jan. 30. 04:28
 18/18 anonim ***** válasza:
29%

Szerintem az àtlag alatti pasinàl mindegy mit szeretne a vele egyszinten lévőnél ugyan úgy nincs esélye plàne ha tetszik is neki a nő valamiért.

17 szóval ha nő vagy tedd a szivedre a kezed és mondd hogy te össze jönnél àtlag alattival,ha pasi vagy akkor te el hiszed higy lenne esélye ilyennek?

2024. jan. 30. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!