Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ha nem nézek ki jól hátrányos...

Ha nem nézek ki jól hátrányos helyzetűnek számítok?

Figyelt kérdés
Nem vagyok sem jóképű,sem kigyúrt,sem izmos,sem vagány,sem okos.Egy segítségre szoruló,kirekesztett embernek érzem magam.Sajnálatot váltok ki az emberekből.Lehet mondani,hogy én egy hátrányos helyzetű ember vagyok?Egy szegény ember?

2023. szept. 11. 19:06
 1/10 A kérdező kommentje:
Úgy érzem magam mint egy hajléktalan aki mellett elmennek az emberek és kerülik mert làtják hogy nehéz sorsú.
2023. szept. 11. 19:09
 2/10 anonim ***** válasza:
97%
Akkor hozd ki magadból a legjobbat!
2023. szept. 11. 19:33
 3/10 anonim ***** válasza:
89%

Nem.

Nyomorult vagy, az tény, de van hol laknod, van mit enned, és annyi vízhez van hozzáférésed amennyihez csak akarsz, szóval a bolygó lakosságának felső harmadába tartozol, de még Magyarországon sem szerepelsz rosszul amúgy.

Mások a két kezüket összetennék, hogy olyan életük lehessen, mint neked.

Pl ha egészséges vagy, már előrébb vagy mint én:D Mondjuk kettőnk közül mégis te vagy a nyomorultabb.

Menj el dokihoz, kúráld k i a depressziódat és meglátod, jobb lesz.

2023. szept. 11. 19:50
 4/10 anonim ***** válasza:
96%
Nem, nem vagy az. Egyrészt, az, hogy kinek mi a vonzó, teljesen szubjektív. Lehet, te azt gondolod magadról, hú de szarul nézek ki, valakinek meg bejössz. Ami azonban tényleg el tudja riasztani az embereket, az pont az, ha valaki fürdik az önsajnálatban. Ha beletörődsz a helyzetedbe, és nem is teszel azért, hogy jobb legyen, akkor változni se fog semmi. Mielőtt bármilyen kapcsolatot létesítenél valakivel, először tedd rendbe a kis lelkedet. Az mindennek az alapja. Ha úgy érzed szakemberre is szükséged van, az se szégyen, keress fel egy pszichológust.
2023. szept. 11. 19:54
 5/10 anonim ***** válasza:
97%
Egy kis fogalomzavarban szenvedsz. Hátrányos helyzetű az, aki alacsony iskolai végzettségű / munkanélküli / a lakókörülményei átlagon aluliak / alacsony a jövedelme / összességében az átlaghoz viszonyítva rosszabb gazdasági és szociális helyzetben van. Ennek semmi köze a kinézethez.
2023. szept. 11. 20:48
 6/10 anonim ***** válasza:
91%
5-öshöz még egy plusz az egészségi állapot! Ha neked Hidd el, azt sem nehéz elveszíteni, és akkor azért igazán sok kapu záródik be. Vigyázz rá, ha neked megvan, és inkább olvass egy egy könyvet, ami érdekel, vagy menjél társaságba!
2023. szept. 12. 13:15
 7/10 anonim ***** válasza:
91%
Ha jól gondolom fiú vagy, ami előny ugyanis, ha nem vagy helyes, de brutál jó pl. a humorod, akkor már van esélyed. A tested állapotán edzéssel segíthetsz akár otthon is. Nem vagy okos, hát tanulj, olvass, ha nincs pénzed ehhez ott a könyvtár. Magaddal törődj, fejleszd magad, az önbizalmad és majd minden jön. Az önsajnálat és a depresszió nem fog segíteni. Az emberek megérzik az energiáid és emiatt fognak kerülni, mert lehúzod az ő kedvüket is azzal, hogy neked a legrosszabb. Egy magabiztos, intelligens, jó humorú férfi viszont egész más. Megérzik a nők, hogy rendben vagy magaddal és nem menekülnek előled tovább. Segíts magadon, mert más nem fog rajtad segíteni.
2023. szept. 14. 20:37
 8/10 anonim ***** válasza:
53%
én lány vagyok, nő, és ronda is. Középkorú, de fiatalon yzép voltam, most ronda, mert erős fájdalmaim vannak és mosolyogni is nehéz
2023. szept. 17. 03:43
 9/10 anonim ***** válasza:
94%

Nem, csak átlagos.

Viszont az önsajnáló, áldozat mentalitásoddal nagyon gyorsan csinálj valamit, mert így tényleg semmi nem lesz az életedből.

2023. szept. 19. 18:45
 10/10 anonim ***** válasza:
35%
Igen. Én pl.ronda vagyok, fiatalon szép voltam. Nem igazán szimpatizálnak a rondákkal, kirekesztőek.
2023. nov. 21. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!