Ez minden esetben így van hogy egy melós vagy egy portás csak beszélget egy csinos lánnyal,de semmi nem fog történni?
Nekem speciel csinos lany koromban pont az volt a tragediam, hogy egyszeru tokos prolibb ferfiak tetszettek, es ok eldontottek, hogy nem allnek veluk szoba, vagy rossz erzesuk volt mellettem, ugyhogy minden kolcsonosseg ellenere, mint a pestist, kerultek. Akikhez meg szerintuk valo voltam, nem erdekeltek. A pasi tetszett, ahogy a regi Cola reklamban az irodai noknek az ablakmoso. Nem az, hogy mi az allasa.
De mondjuk most fultanuja vagyok beszelgeteseknek bisztrokban, barokban, es tenyleg siralmasan elfajzottak az emberek.
Van egy szakmám, amiben nem dolgozom, de elhelyezkedtem egy irodaház recepción dolgozni,mint vagyonőr, portás.
Születtek ott kapcsolatok irodai dolgozók között, aminek gyümölcse, babucik lett.
Takarítónők lettek szerelmesek az őr kollégákba.
És a fene sem gondolta volna hogy nekem valaha is bármilyen kapcsolatom lenne egy irodai dolgozó nővel (35).
Közvetlen volt és valamiért mindig hozzám jött beszélgetni.
Ez ment hónapokig, és bevallom őszintén, hogy tetszett is a lány meg nagyon cuki volt a mosolya is.
Sovány volt, szőke hajú, kék szemű.
Mellei se nem kicsik, se nem nagyok nem voltak.
Szóval tökéletes volt.
De "barátságnál" a több nem lehetett közöttünk mert én házas voltam, vagyok.
Láttam, hogy egyre jobban közeledne a lány és már a kollégák is megjegyezték, hogy még a vak is látja, hogy többet szeretne, mint barátság.
Nem volt mit tenni, közöltem a lánnyal, hogy házas vagyok.
Nagyon megsértődött rám.
Rossz volt utána látni egymást.
Azóta megfogadtam, hogy munkahelyen nem engedek közel magamhoz senkit.
Ez így van jól.
#4: már hogy ne láttál volna. :D
Pont úgy, ahogy a Kérdező leírja, csak úgy munkaidő közepén asszongya, "csá, jöttek értem". :D
Vannak csodák, de nem gyakori.
Mondjuk beszélgetni sokszor volt alkalmam ilyen helyeken, afféle bizalmas voltam, szóval utóbbi még reálisabb is, de az, hogy valakik összejöjjenek a két rétegből az nagyon elenyésző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!