Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Párom majdnem mindennap iszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom majdnem mindennap iszik 3 sört, ez alkoholizmusnak számit, vag, túlreagálom?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok a véleményetekre.

Szerinte, ez csak munka utáni stressz levezetés....

Szerintem meg alkoholizmus első lépcsőfoka...:(

2024. jan. 24. 23:51
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:

Én pl minden nap 1, azaz egy sört iszom meg vacsorához.

Sosem kettőt, vagy hármat.

Az az egy viszont hiányzik, ha úgy adódik.... Hozzáteszem, hogy pl délelőtt semmiféle alkoholt sem bírok meginni, még sört sem.

A párom szerint ez már alkoholizmus. Szerintem nem.

Vélemények??

2024. jan. 25. 09:53
 32/42 anonim ***** válasza:
36%
Alkesz disznó vagy, utolsó.
2024. jan. 25. 10:18
 33/42 anonim ***** válasza:
86%
Hát ha már hiányzik, és nem tudsz meglenni az egy söricilin nélkül..akkor már megette a fene kedves 31#. :)
2024. jan. 25. 10:28
 34/42 anonim ***** válasza:
63%

#31 ez szerintem semmi. Akkor mindenhol ahol esze egy pohár bor előkerül akkor ott is mindenki alkoholista lenne? Ne vicceljünk már.

Bár úgy látom a kommentek alapján, hogy ezt csak én látom így.

2024. jan. 25. 10:54
 35/42 anonim ***** válasza:

34# teljesen osztom a véleményed.

Én ezt-úgy hívom, hogy kulturált alkolfogyasztás...

Nem lett több az idők folyamán, és nem változtatja meg a személyiségemet sem... ráadásul még egészségügyi szempontból előnyös hatással is van, ahogy pl 2 dl jó minőségű vörös bor esti fogyasztása is.

31#

2024. jan. 25. 11:02
 36/42 anonim ***** válasza:
#31 bocsi, de szerintem igen, ha nem is súlyosan. Mégpedig a MINDEN NAP és a HIÁNYZIK rész miatt. Persze, egy ünnepi vacsorához, vagy bizonyos ételekhez egy pofa sör, vagy egy pohár bor nagyon jó tud lenni. Kifejezetten ki tudja emelni az ételek ízét, ha jól van megválasztva. Nade ne szórakozzunk, nem minden nap eszik így az ember. Egy átlag ember legalábbis biztosan nem. De a rendszerességnek, következetességnek, megszokásnak rengeteg hatása van az élet minden területén, legyen az jó, vagy rossz viselkedés, szokás. Nem mindegy, hogy minden reggel felkelés után átmozgatod magad egy reggeli tornával, vagy minden vacsorához beversz egy doboz sört. És ha maradunk ennél az analógiánál, ha csak néhány hetente jut eszedbe kicsit átmozgatni magad, annak nem lesz ugyanaz a hatása, mintha minden reggel felpezsdítenéd kicsit a vérkeringésed, átmozgatnád az ízületeidet, mivel a rendszeresség vezet ahhoz, hogy sok időskori mozgásszervi problémát megelőzz. De ugyanez a példa a fogmosásra is. Csak akkor hatásos, ha minden nap következetesen csinálod. Persze, néha ha kimarad 1, az nem a világ vége. Viszont ha túl sok marad ki, akkor gyorsan tönkremennek a fogaid. Ezek után őszintén gondolod, hogy a következetesen, minden nap fogyasztott alkohol nincs hatással a szervezetre negatívan...?
2024. jan. 25. 11:22
 37/42 anonim ***** válasza:

36# nem gondolom, de olvass egy kicsit a témában;

[link]

Vágy: [link]

2024. jan. 25. 11:28
 38/42 anonim ***** válasza:
59%

36# ráadásul ott tévedsz rohadtul, hogy egy csomó ember, aki ugyan nem iszik pl 1 sört, vagy 2 dl bort, de engem alkoholistának tart, meg negatív egészségügyi kockázatokat vizionál, az meg megissza a napi 1-2 energiaitalt, vagy kólát, egyéb cukros lónyálas üdítőket, vagy éppen az agyon cukrozott, rostos gyümölcsleveket, amiben 12 százalékos gyümölcs ( velő!!) tartalom mellett rengeteg izfokozó, stabilizátor, stb van....

Az ugyebár igencsak egészséges 🤔🤔

2024. jan. 25. 11:34
 39/42 anonim ***** válasza:
41%

Azért arra kíváncsi lennék hány nyomorult pasi írt privátot a kérdezőnek hogy felszedje legalább egy bacásra😂😂😂😂 itt a kanok azért tömik szegény csaj fejét hogy hátha valamelyik megtudja lelkiztetni😂🤣🤣🤣🤣

És képzeld nem alkesz csak ha hosszú távon csinálja akkor lesz az és ez nem pár nap!

2024. jan. 25. 12:26
 40/42 anonim ***** válasza:
81%
A kérdező válaszára: Amennyiben, munka utáni stressz levezetésére napi szinten, akkor alkoholizmus- hozzá kell tenni, nem súlyos. A kérdés, hogy kibírná-e a 3 sör nélkül? Amennyiben kibírná stresszes lenne -e a hiánya miatt.
2024. jan. 25. 12:54
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!