Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom majdnem mindennap iszik 3 sört, ez alkoholizmusnak számit, vag, túlreagálom?
Kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Szerinte, ez csak munka utáni stressz levezetés....
Szerintem meg alkoholizmus első lépcsőfoka...:(
Én pl minden nap 1, azaz egy sört iszom meg vacsorához.
Sosem kettőt, vagy hármat.
Az az egy viszont hiányzik, ha úgy adódik.... Hozzáteszem, hogy pl délelőtt semmiféle alkoholt sem bírok meginni, még sört sem.
A párom szerint ez már alkoholizmus. Szerintem nem.
Vélemények??
#31 ez szerintem semmi. Akkor mindenhol ahol esze egy pohár bor előkerül akkor ott is mindenki alkoholista lenne? Ne vicceljünk már.
Bár úgy látom a kommentek alapján, hogy ezt csak én látom így.
34# teljesen osztom a véleményed.
Én ezt-úgy hívom, hogy kulturált alkolfogyasztás...
Nem lett több az idők folyamán, és nem változtatja meg a személyiségemet sem... ráadásul még egészségügyi szempontból előnyös hatással is van, ahogy pl 2 dl jó minőségű vörös bor esti fogyasztása is.
31#
36# ráadásul ott tévedsz rohadtul, hogy egy csomó ember, aki ugyan nem iszik pl 1 sört, vagy 2 dl bort, de engem alkoholistának tart, meg negatív egészségügyi kockázatokat vizionál, az meg megissza a napi 1-2 energiaitalt, vagy kólát, egyéb cukros lónyálas üdítőket, vagy éppen az agyon cukrozott, rostos gyümölcsleveket, amiben 12 százalékos gyümölcs ( velő!!) tartalom mellett rengeteg izfokozó, stabilizátor, stb van....
Az ugyebár igencsak egészséges 🤔🤔
Azért arra kíváncsi lennék hány nyomorult pasi írt privátot a kérdezőnek hogy felszedje legalább egy bacásra😂😂😂😂 itt a kanok azért tömik szegény csaj fejét hogy hátha valamelyik megtudja lelkiztetni😂🤣🤣🤣🤣
És képzeld nem alkesz csak ha hosszú távon csinálja akkor lesz az és ez nem pár nap!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!