Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Párom majdnem mindennap iszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom majdnem mindennap iszik 3 sört, ez alkoholizmusnak számit, vag, túlreagálom?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok a véleményetekre.

Szerinte, ez csak munka utáni stressz levezetés....

Szerintem meg alkoholizmus első lépcsőfoka...:(

2024. jan. 24. 23:51
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
83%
Az hát.
2024. jan. 25. 05:46
 22/42 anonim ***** válasza:
97%

Igen, alkesz.

És szeretik arra fogni, hogy munka után ennyit megérdemelnek. Nem csak az az alkesz, aki seggrészegre issza magát, hanem az is, akinek rendszeresen szüksége van arra az akár napi egy piára.

Nekem tuti nem lenne szükségem egy ilyen emberre, hogy ezt nézzem egy életenn át.

Szóval nem reagálod túl!

2024. jan. 25. 06:00
 23/42 -Belthazor- ***** válasza:
96%

Az 1 pipád is megcáfol ember 😂

2024. jan. 25. 06:53
 24/42 anonim ***** válasza:
85%

Már napi 1 sör is alkoholizmusnak számít. 3, az már durva alkoholizmus. Az a minden nap bebaszós. 1-2 sörtől max pityókás az ember, de 3 sör az már részeg! Rendesen.

Adj neki ultimátumot, aztán készülj fel a szakításra. Volt ilyenünk a családban. Menekülést javaslom, mihamarabb. Már ha nem változtat az életvitelén.

2024. jan. 25. 07:21
 25/42 anonim ***** válasza:
88%

Mindegy minek nevezzük..

Ami nálam beleférna havonta egy, két alkalommmal társaságban meginni par pohárral. Ez oké.

De ha valaki napi szinten iszik alkoholt, tök mindegy mit és mennyit arra én nem lennék kíváncsi. Mondjuk én amúgy se bírom a piás embereket..

2024. jan. 25. 07:44
 26/42 anonim ***** válasza:
19%

Ha nem minden nap, és nem is lesz ittas ettől, akkor szerintem nincs gond. Apukám anno minden nap munka után megivott egy feles egy sört, nem volt alkoholista.

Viszont személyes ismerek alkoholistát sajnos a közeli családban. Minden nap iszik, 2-3 feles a minimum plusz e mellé pár üveg sör. Nincsen szinte józan pillanata, mert ha már iszik egy kortyot is, akkor olyan mintha más ember az egész napot végigitta volna.

Ez mutatja az alkoholizmus, amikor a szervezetnek nincs ideje kitisztulni, és már egy pár korty után is szín részeg az ember.

Most még ennyire nem aggódnék, viszont valahol ezek az emberek elkezdik. Szóval figyeld, és ha változást tapasztalat, akkor kell lépned.

2024. jan. 25. 07:51
 27/42 anonim ***** válasza:
83%
Kezdődő alkoholizmus. Volt már a családjában alkoholista vagy zug-ivó?
2024. jan. 25. 08:14
 28/42 anonim ***** válasza:
95%
Hamarosan tényleg alkesz lesz ha így folytatja. Ha nem akar róla lemondani akkor hagyd el és ne szagold a büdös pofáját. Mondjuk én már elhagytam volna.
2024. jan. 25. 08:21
 29/42 anonim ***** válasza:
97%

A saját cikked cáfol rád.

"Nincs olyan alkoholmennyiség, amely biztonsággal fogyasztható lenne”

Stb. Emellett pedig sértett fogyatékosként viselkedsz aki smileykat spamel. Ha a célod hogy az alkoholizmust bagatelizáld, ne azzal próbáld elérni hogy kötözködsz mint egy hisztis részeg akinek rossz napja van.

Ha magadra ismertèl a kérdésben, keress szakmai segitsèget.

2024. jan. 25. 08:25
 30/42 anonim ***** válasza:
89%

Szépen leképezi a társadalmat ez a topik. Sokan teljesen természetesnek veszik a három sört napi rendszerességgel.

Egészségükre.

Az én véleményem, hogy tök mindegy, hívhatod bicepsz edzésnek is a korsó emelgetést - a napi háromból nem napi kettő lesz idővel, hanem több.

Egyrészt borzasztóan sok felesleges kalória, másrészt a máj folyamatosan dolgozik, nem pihen, harmadrészt pedig az alkohol tartósan nem barátja a szervezetnek.

Én nem élnék ilyen emberrel. Nyilván ő is a világ legtermészetesebb dolgának tartja ezt, ezért esze ágában sincs változtatni.

2024. jan. 25. 08:44
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!