Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leteszteltem az udvarlóm és elbukott. Ez ok arra, hogy lemondjam a kövi randit?
Felvázoltam egy szituációt, amire azt kellett volna reagálnia, hogy ne csináld, erre nemhogy ilyet tanácsolt volna, de még viccesnek is találta.
Felvázoltam ugyanezt a szitut a barátaimnak, érdekes egytől egyig mindenki azt tanácsolta, amit én is vártam volna.
Nem most ismertem meg a pasast, már egy éve ismerem, de akkor még más barátom volt. Már korábban is beszélgettünk, igen jókat. Volt már olyan is, hogy munka után segítségemre sietett egy apropóból. Ezért sem gondolnám, hogy nem szeret.
De ez az eset elbizonytalanított.
Drágám ha nem ez a pasas akkor majd más fog tégedet kihasználni. Bár már túl vagy rajta. Ha nem lennél akkor nem írtad volna, hogy a férfiak hazudnak. Mintha a nők egytől egyig nemes, tiszta szívű emberek lennének, szentek egyenesen.
Itt vagy példának okáért te: Elfelejtetted, hogy melyik accountról véded meg magad nagyon gyenge módon és letagadtad.
Nyugodtan mondd le a randit, szivesseget tennél neki!
Maradj inkább egyedül, vagy légy valami olyan manipulátor, hazug férfival, mint te vagy. Nem fogtok unatkozni, de gyermek ne legyen, jó? Ne adjátok/add át a génjeiteket/géned. :)
" 14/34 A kérdező kommentje:
Igazából nem értem miért kell mindennek elhordani a kérdezőt."
Haha, Facebook-on is láttam már ilyet. Az a csaj is elfelejtett átlépni a másik fiókjába, úgy írta a saját frissen kirakott fotója alá, hogy "milyen gyönyörű vagy".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!