Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Leteszteltem az udvarlóm és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leteszteltem az udvarlóm és elbukott. Ez ok arra, hogy lemondjam a kövi randit?

Figyelt kérdés

Felvázoltam egy szituációt, amire azt kellett volna reagálnia, hogy ne csináld, erre nemhogy ilyet tanácsolt volna, de még viccesnek is találta.

Felvázoltam ugyanezt a szitut a barátaimnak, érdekes egytől egyig mindenki azt tanácsolta, amit én is vártam volna.

Nem most ismertem meg a pasast, már egy éve ismerem, de akkor még más barátom volt. Már korábban is beszélgettünk, igen jókat. Volt már olyan is, hogy munka után segítségemre sietett egy apropóból. Ezért sem gondolnám, hogy nem szeret.

De ez az eset elbizonytalanított.

2024. jan. 24. 16:22
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:

Nem értem miért baj. Ismeretlen férfi. Teszt nélkül honnan tudjam meg a valódi arcát? Kitalálom, úgy hogy majd jól ráfázok. Hát köszi, én ebből nem kérek. Nem vagyok hülye. Ti viszont igen.

Mindig teszteltem időről-időre a pasijaimat. Akinek ez nem tetszik, jobb is ha lelép.

2024. jan. 24. 16:49
 12/35 anonim ***** válasza:
88%
Aki nálad rafináltabb,az rájön mit akarsz hallani.És úgy fog átvágni,manipulálni,hogy észre sem veszed.
2024. jan. 24. 16:54
 13/35 A kérdező kommentje:

Igazából nem értem miért kell mindennek elhordani a kérdezőt.

De az itteni férfiaknak tuti van rejtegetnivalója. Az lesz ennyire felbőszülve. Akinek nincs mit rejtegetni, az simán megmutatja a másiknak a telefonját, ilyesmik.

2024. jan. 24. 16:58
 14/35 anonim ***** válasza:
100%
Hogy jön ide a telefon mutogatás? :D
2024. jan. 24. 17:06
 15/35 anonim ***** válasza:
96%
Szórakozz mással. Egy ilyen tesztelgetős senkit ott hagynék a francba.
2024. jan. 24. 17:20
 16/35 anonim ***** válasza:
93%
16# neked aztán sok agyad van, ez tisztán látszik abból, hogy a 14-es kommented előtt elfelejtettél felhasználót váltani, és egyes szám harmadik személyben röfögtél ide valamit önmagad bevédésére.
2024. jan. 24. 17:21
 17/35 anonim ***** válasza:
100%

14/18 A kérdező kommentje:

Legközelebb jelentkezz már át a másik accodba kérdező, és arról védd magad xdddd

szubhumán

2024. jan. 24. 17:25
 18/35 A kérdező kommentje:

17 Rendben, nem érdekel:)

18 Nagyon okos vagy, téged már biztos nem vernélek át:)

2024. jan. 24. 17:25
 19/35 A kérdező kommentje:

Jézus még más is mellé áll!😄😄

Egy regisztrációm van, mindenki magából indul ki.

Írjatok rám, gyorsan visszaírok mindkettőre, időm sem lenne kijelentkezni.

2024. jan. 24. 17:27
 20/35 anonim ***** válasza:
100%
Mondd le nyugodtan, legalább talál egy normális nőt, akinek az számít, hogy srác még munka után is rohan, hogy segíthessen, jókat lehet vele beszélgetni, nem pedig az, hogy dedós tesztelgetés céljából kitalált kamu, soha be nem következő szitukra hogy reagál.
2024. jan. 24. 17:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!