Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leteszteltem az udvarlóm és elbukott. Ez ok arra, hogy lemondjam a kövi randit?
Felvázoltam egy szituációt, amire azt kellett volna reagálnia, hogy ne csináld, erre nemhogy ilyet tanácsolt volna, de még viccesnek is találta.
Felvázoltam ugyanezt a szitut a barátaimnak, érdekes egytől egyig mindenki azt tanácsolta, amit én is vártam volna.
Nem most ismertem meg a pasast, már egy éve ismerem, de akkor még más barátom volt. Már korábban is beszélgettünk, igen jókat. Volt már olyan is, hogy munka után segítségemre sietett egy apropóból. Ezért sem gondolnám, hogy nem szeret.
De ez az eset elbizonytalanított.
"Igazából nem értem miért kell mindennek elhordani a kérdezőt."
De hát te vagy a kérdező... elfelejtettél átjelentkezni a másik trollprofilodba? 🤣
Igazából a srác fog jól járni. Egy sunyi, gonosz, manipulatív liba vagy és ezt a legutóbbi hsz-od is tükrözi. Szerintem fejezzétek be az ismerkedést, mindenki jobban jár!
(Tesztelgetés… az nem jutott eszedbe, hogy apránként megismered a másikat, ugye? A való karakter úgyis hosszabb távon mutatkozik meg, 1-2 kérdésből, ami a tipikus nő magazinos színvonal csak mi tudunk messze menő következtetést levonni a te színvonaladról)
Ja meg telefont megmutatni, miegymás? Sosem mutattam meg és sosem kértem el a másikét. Tudod miért? Alapvető bizalom a másikban és abban, hogy hogy választok párt, milyen emberismerő vagyok. Tiszteletben tartottam mindig a másik privát szféráját és ugyanezt vártam. Egyetlen egyszer lett valami gyanús, mikor huszonévesen a korombéli barátnő-jelölt saját magát buktatta le, hogy Badoozik mellettem. De annyi esze is volt, meg is érdemelte. Előtte a karakteréből is sugárzott, hogy hazudik. Többet nem is kezdtem hozzá hasonlóval, nem is volt több ilyen gond. Ezek kb tini szintű problémák, esetleg kora huszonéves. Jobb esetben az ember kinövi a kontrollmániát. A hülyébbek meg állandóan ellenőrizni akarják a másikat. Nekik sosem lesz nyugtuk, senki mellett.
Ne haragudj de szerintem tényleg szomorú, hogy így látod utolsó. A valóvilág nem így működik. Idővel megismerni? Nem akarok egy rossz emberben csalódni, nem várom meg. Csak így lehet előre tudni.
Most hogy így szóbajött, szerződést is írnék házasság esetén. Alap.
Szerintem amíg fake accokról akarod magad bevédeni mert rájöttél, hogy nins igazad valamiben miután kaptál 20 olyan választ, amire nem számítottál addig ne te legyél az aki másokat tesztelget.
Amúgy ahhoz egy létfenntartáson túli agysejtszámhoz is szükséged lenne, hogy másokat tesztek alá vessél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!