Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leteszteltem az udvarlóm és elbukott. Ez ok arra, hogy lemondjam a kövi randit?
Felvázoltam egy szituációt, amire azt kellett volna reagálnia, hogy ne csináld, erre nemhogy ilyet tanácsolt volna, de még viccesnek is találta.
Felvázoltam ugyanezt a szitut a barátaimnak, érdekes egytől egyig mindenki azt tanácsolta, amit én is vártam volna.
Nem most ismertem meg a pasast, már egy éve ismerem, de akkor még más barátom volt. Már korábban is beszélgettünk, igen jókat. Volt már olyan is, hogy munka után segítségemre sietett egy apropóból. Ezért sem gondolnám, hogy nem szeret.
De ez az eset elbizonytalanított.
Hát ha nem írod le nem lehet pontos választ adni, de ha szerinted gáz a viselkedése akkor hagyjad őt inkább. Mondjuk a tiéd is az...A játszma sose szép dolog.
"Aki másnak vermet áss maga esik bele!"
Ezt nem kéne elfelejteni ám!
Ha játszmázni szeretnél, csináld csak .
Amint ezt az oldalad megismerik , komoly férfi úgyis dobni fog , szóval sok sikert a további tesztelgetésekhez :)
43F
Vicvesnek olyan dolgokat találunk amj abszurd tehat valojaban elitelte.
Ne tesztelgess embereket mindenfele pszichologiai szakmai háttertudas nelkul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!