Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha nagyon hiányzik?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha nagyon hiányzik? Elbasztam az egészet? 20/N

Figyelt kérdés
Szóval hosszú ideje az exemmel élek együtt aki nem túl szép dolgokat tesz. Megismerkedtem egy nagyon kedves rendes pasival es randiztunk is. Viszont az exem elkezdett sírni és könyörögni, hogy vissza akar kapni hajlandó bármire. Elkezdett manipulálni, hogy milyen szar vagyok mert ő nem hagyott ott betegen. Ezért én szakítottam a férfival. Viszont aludni nem tudok nagyon hiányzik, az exre meg rá se tudok nézni továbbra se, mert próbált kedves lenni de hánynom kell tőle ha 1 méteres közelségben van. Már megbántam.
2024. jan. 24. 08:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Igen, elbasztad.

Süssél palacsintát.

2024. jan. 24. 09:55
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Tipik hp vagy.
2024. jan. 24. 10:51
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Ne hazudozzál, dehogy vagy empatikus, simán csak egy akaratgyenge, éretlen pitsa vagy. Kár "empátiára" fogni, semmi empatikus nincs a viselkedésedben. Ezt bizony elbasztad, talán majd a következőt nem fogod.
2024. jan. 24. 10:55
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem költözöl már el? Menj haza szülőkhöz ha nem telik albira. De ne maradj vele. A másik pasi ezentúl hiába ad esélyt soha a büdös életben nem fog benned megbízni!
2024. jan. 24. 11:07
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Ezt tényleg elcseszted. Az exed rosszat akar neked, nem bírja az egója azt, hogy mással legyél. Nagyon sürgőssen el kell onnan menned, ha normális kapcsokatot akarsz. Nem sok pasi menne bele olyan játékba, ahol a nő még az exével él. És ez szerintem eléggé érthető.
2024. jan. 24. 11:16
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha 10 hónapja az exeddel élsz, el kell keserítselek, ő nem az exed…

Te pedig egy rabszolga vagy aki mégcsak fel sem fogja…

Istenem, hogy én miért nem találok egy ilyen buta csajt :D

2024. jan. 24. 11:50
 17/19 anonim ***** válasza:
21%
16,mert egy lúzer vagy.
2024. jan. 24. 11:54
 18/19 anonim ***** válasza:
16# szerintem elég sok buta van, csak nem olyan körben ismerkedsz. Szerencséd van. De az is lehet, hogy még nem ismered őket eléggé :D
2024. jan. 24. 12:56
 19/19 anonim ***** válasza:
Akinek nem világos, költői kérdés volt, semmi problémám nincs feleségem intellektusával.
2024. jan. 24. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!