Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kezdjek újra beszélni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdjek újra beszélni egy csajjal akinél már egyszer elbasztam?

Figyelt kérdés

Hogyen kedzjek vele beszélgetni újra?

Minden tök jól ment de az első személyes találkozásunk egy buliban történt és nem sült el a legjobban.

Azután megpróbáltam elhívni kettesben találkozni de nem írt vissza.

2019. jún. 6. 15:13
 1/10 anonim ***** válasza:
80%
Az attól függ, hogy miért nem sült el jól?
2019. jún. 6. 15:17
 2/10 anonim ***** válasza:
87%
Addig nem lehet erre válaszolni, amíg nem mondod el, hogy pontosan mivel "basztad el" a dolgot..
2019. jún. 6. 15:19
 3/10 anonim ***** válasza:
19%
Érdekes, hogy engedett neked az oldal kiírni, egy ilyen hulladék kérdést. Bezzeg ha én írok a b*szásról, azonnal jön a figyelmeztetés.
2019. jún. 6. 15:44
 4/10 anonim ***** válasza:
11%
De jelentettelek téged.
2019. jún. 6. 15:44
 5/10 anonim ***** válasza:
95%

Olyan aranyosan írtad ki, hogy nem volt szívem jelenteni. Becsülöm az ilyen férfiakat akik belátják ha hibáztak, és jóvá akarják tenni.

Mit rontottál el? Ez nagyban függ a helyrehozatali kísérletben.

2019. jún. 6. 15:49
 6/10 anonim ***** válasza:
91%
Mi történt a buliban?
2019. jún. 6. 15:59
 7/10 A kérdező kommentje:

igazából csak annyi volt hogy mivel sok volt az ismeretlen îgy kissé leblokkoltam és nem közeledtem felé különösebben és igazából nem nagyon beszéltünk kettesben meg pláné nem ://

ezért hívtam el kettesben aztán amire ugye nem jött válasz

igazából megértem a csajt is mert nyilván nem ezt várta,most nyilván azthiszi h fatökű vagyok pedig nem

csak egyszerűen négyszemközt jobban meg az ismerkedés

2019. jún. 6. 16:23
 8/10 anonim ***** válasza:

Simán lehet, hogy nem jöttél be neki. Ha tetszettél volna neki, akkor válaszolt volna.

Persze lehettel volna többet vele, de ha magamból indulok ki, akkor azért adtam volna még egy esélyt, ha bejössz

2019. jún. 6. 16:54
 9/10 A kérdező kommentje:

hát szerintem tetszettem neki mert 4 nap után meghívott a házibuljiába

meg egy barátnője is igy utalgatott rá mikor beszeltem vele

2019. jún. 6. 17:01
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor írj neki megint, hátha most válaszol
2019. jún. 7. 04:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!