Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sűrű, véletlen találkozások azzal akihez vonzódtok. Ti bele szoktatok beszélni ebbe valamit? Hogy alakult nálatok ez?
Figyelt kérdés
2019. máj. 15. 07:51
1/5 anonim válasza:
"Véletlenek" nincsenek - szerintem
2/5 anonim válasza:
Hogyan történnek ezek a sűrű "véletlen" találkozások?
Egy járművön utaztok, amikor iskolába/munkahelyre mentek?
3/5 anonim válasza:
Nincs abban semmi véletlen, ha mindenki intézi a dolgát és közben összefut másokkal. Nem csak egyműssal futtok össze egy nap, nem is értem a kérdést.
4/5 anonim válasza:
Nem látok bele semmit. Jó érzés mindig találkozni egy olyan személlyel, aki számomra vonzó. Esetleg flörtölni, beszélgetni vele, abban még nincs semmi, aztán valamelyik irányba valami alakulhat.
Egyszer volt, hogy többet gondoltam, azt hittem a leányzó miattam van mindig egy adott helyen, aztán hatalmasat koppantam.
5/5 anonim válasza:
Lélekmelengetőek ezek a találkozások. Ha egyoldalú a dolog, akkor is nehezen engedem el mert jólesik, de nem nyomulok. Én úgy vagyok vele, hogy a lelkemnek jó ameddig nem ártok vele, miért fosszam meg magam az érzéstől?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!