Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nagyon hiányzik? Elbasztam az egészet? 20/N
A kommunikáció a kulcsa a dolgoknak.
El kell mondani
egyiknek: menj a francba
másiknak: ne haragudj, megbántam...
Jesszusom, van baj a fejben…
Francért nem hagyod ott ha utálod?
Meg mi az, hogy szakítasz és még “manipulál” nem értem sokaknál ha még fel is fogják, hogy manipulálják, francért olyan nehéz azt a letiltást beállítani a hívásokra, facebookra stb-re
Együtt lakunk nem tudok elköltözni egyenlőre még egy két hónapig. A szakítás 10 hónapja volt kb. Tudom hogy lekellett volna essen de annyira megsajnáltam ahogy sír, nagxon empatikus lélek vagyok...
Viszont eldobtam a szerelmem ezert az egeszert...
Hogy mi? 10 hónapja az exeddel élsz? :D a szakitás másnapján el kellett volna koltoznod, es mindenhol megszakitani a kapcsolatot.
Bocs, de ebben a történetben mindenki idióta, igy nehéz tanácsot adni. A normális fickót sajnálom, de talál majd jobbat.
Ha ilyen rossz helyzetben vagy akkor addig nem kellett volna ismerkedni, mert úgyis csak zavarná az ismerkedést és a kapcsolat kialakulását az exed jelenléte az életedben.
Innentől kezdve szerintem nem tudsz tenni semmit, nem valószínű az, hogy a srác akivel szakítottál "visszafogad". Én legalábbis nem tenném.
Hát én a férfi helyében leszarnálak.
Tanulj a hibából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!