Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha nagyon hiányzik?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha nagyon hiányzik? Elbasztam az egészet? 20/N

Figyelt kérdés
Szóval hosszú ideje az exemmel élek együtt aki nem túl szép dolgokat tesz. Megismerkedtem egy nagyon kedves rendes pasival es randiztunk is. Viszont az exem elkezdett sírni és könyörögni, hogy vissza akar kapni hajlandó bármire. Elkezdett manipulálni, hogy milyen szar vagyok mert ő nem hagyott ott betegen. Ezért én szakítottam a férfival. Viszont aludni nem tudok nagyon hiányzik, az exre meg rá se tudok nézni továbbra se, mert próbált kedves lenni de hánynom kell tőle ha 1 méteres közelségben van. Már megbántam.
2024. jan. 24. 08:35
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
87%

A kommunikáció a kulcsa a dolgoknak.

El kell mondani

egyiknek: menj a francba

másiknak: ne haragudj, megbántam...

2024. jan. 24. 08:41
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Jesszusom, van baj a fejben…

Francért nem hagyod ott ha utálod?

Meg mi az, hogy szakítasz és még “manipulál” nem értem sokaknál ha még fel is fogják, hogy manipulálják, francért olyan nehéz azt a letiltást beállítani a hívásokra, facebookra stb-re

2024. jan. 24. 08:46
 3/19 A kérdező kommentje:

Együtt lakunk nem tudok elköltözni egyenlőre még egy két hónapig. A szakítás 10 hónapja volt kb. Tudom hogy lekellett volna essen de annyira megsajnáltam ahogy sír, nagxon empatikus lélek vagyok...

Viszont eldobtam a szerelmem ezert az egeszert...

2024. jan. 24. 08:53
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Hogy mi? 10 hónapja az exeddel élsz? :D a szakitás másnapján el kellett volna koltoznod, es mindenhol megszakitani a kapcsolatot.

Bocs, de ebben a történetben mindenki idióta, igy nehéz tanácsot adni. A normális fickót sajnálom, de talál majd jobbat.

2024. jan. 24. 08:55
 5/19 anonim ***** válasza:
76%
Ne hezitálj rajta keresd meg sűrgösen és mond el neki amit itt leírtál .
2024. jan. 24. 09:06
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha ilyen rossz helyzetben vagy akkor addig nem kellett volna ismerkedni, mert úgyis csak zavarná az ismerkedést és a kapcsolat kialakulását az exed jelenléte az életedben.

Innentől kezdve szerintem nem tudsz tenni semmit, nem valószínű az, hogy a srác akivel szakítottál "visszafogad". Én legalábbis nem tenném.

2024. jan. 24. 09:21
 7/19 A kérdező kommentje:
Ezeket mind tudom. Nem vagyok hülye tudom hogy jobbat érdemel azt is hogy nem kellett volna így belevágni illtve hogy nem kellett volna sajnálatból feladni az én boldogságom.
2024. jan. 24. 09:28
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Hát én a férfi helyében leszarnálak.

Tanulj a hibából.

2024. jan. 24. 09:39
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem hiába magyarázzol hogy exeddel élsz, nem fogok hinni neked.
2024. jan. 24. 09:40
 10/19 A kérdező kommentje:
Ráírtam. Majd mondom mi lett.
2024. jan. 24. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!