Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tart ossze 2 embert ha elmulik a rozsaszin köd?
#10 Szerintem meg a lustaság, a ló nincs jó a szamár is állapot.
Ugyanmár, mit szeretnél valakin mondjuk 10 éven keresztül, akivel együtt sem élsz, nincs semmi közös dolgotok.A vele való szexet meg magát az egész embert is max 1,5 év alatt halálra unod.
Bár mi együtt élünk a párommal, de nincs közös gyerek, közös vagyon. (Nekem van gyerekem, ingatlana pedig mindkettőnknek volt már, mikor összejöttünk, az enyémben lakunk, az övé ki van adva.) Szóval a klasszikus dolgok, amik egy házasságban megvannak, nálunk nincsenek. Van viszont sok közös élmény (nem csak emlékek, hanem folyamatosan igyekszünk élményeket gyűjteni), vannak nagy beszélgetések, közös barátok, sok és jó szex, egymás támogatása, a jó és rossz dolgok megosztása egymással. Ha valamiért nem élnénk együtt, akkor is erre törekednénk nyilván.
Én éltem kiüresedett házasságban, a mostani kapcsolatom ezerszer tartalmasabb, mint az volt. Nyilván aki szerint a párkapcsolat végkimenetele csak a családalapítás lehet, annak elképzelhetetlen, hogy egy párkapcsolat máson is alapulhat, pedig de...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!