Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerelemből szeretet? A párok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelemből szeretet? A párok között mindig elmulik a rózsaszin köd?

Figyelt kérdés

Amikor még friss volt a kapcsolatunk,odáig voltam érte,meg vissza. Viszonzott szerelem volt,az az őrült fajta. Biztosan tudtuk,mit akarunk:Egymást.

Egy ideig udvarolt,es minden talalkozasnal jobban tudtam hogy vele akarok lenni még nagyon sokáig.

telt az idő,ment minden a sorjában.a nagy távolság miatt összeköltoztünk.voltak kezdeti nehezsegek,nézeteltérések,de mindig leküzdöttük öket. Azóta eltelt 2 év. mar nincs meg a kezdeti rajongas. csak élünk egymas mellett csendes kis szeretetben. beszippantanak a mindennapok,a teendök, es nem marad idö egymasnak örülni.ez mindenkinél igy megy? ez a szomoru valosag ?

2019. jún. 14. 03:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
63%
Igen, a szerelem elmúlik és átveszi helyét a sokkal mélyebb szeretet. A természetes.
2019. jún. 14. 04:56
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Jav: Ez a természetes.
2019. jún. 14. 04:56
 3/13 anonim ***** válasza:
85%
Igen a nőknek ez hiányzik nagyon ...és nem csak 2-év után ,22-év után is....
2019. jún. 14. 05:49
 4/13 anonim ***** válasza:
84%
Jó esetben igen, elmúlik a rózsaszín köd. Utána józanul, tiszta fejjel tudjátok eldönteni, hogy tényleg egymást akarjátok-e.
2019. jún. 14. 06:21
 5/13 anonim ***** válasza:
86%
Bár én 5 éve élek együtt a férjemmel, és nem érzem azt, hogy elmúlt volna a rózsaszín köd. Nyilván 5 év után már más a kapcsolat is és az érzelmek is, mint 5 hónap után, de ez így van rendjén, és mellesleg szerintem ez így még jobb is. Nem vak rajongással szeretem, mint az elején, hanem látom, ismerem, és még mindig ugyanazzal a hévvel vagyok oda érte, az érzelmeim nem gyengültek (sőt), csak megváltoztak bizonyos szempontból. A szürke hétköznapok persze rontanak az ilyesmin egy kicsit mindig, de hát ezért vannak a hétvégék meg a hétköznap esték, hogy ezt egy kicsit feldobjuk és tudjuk élvezni.
2019. jún. 14. 07:05
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Azért ez laposabbnak tűnik,mint kéne.
2019. jún. 14. 07:50
 7/13 anonim ***** válasza:
47%
Szia! 40 èves nőként, 3 komoly kapcsolattal a hátam mögött (7, 5 és a f÷rjemmel 8 éve vagyunk együtt) azt kell mondjam, igen, minden kapcsolatban elmulik. A szexualis vagy is lelankad, jobb esetben nem tunik el teljesen. Helyette lesz tisztelet, szeretet, bizalom.
2019. jún. 14. 08:47
 8/13 anonim ***** válasza:
61%
2 év után? Nem, nem múlik el. 12 év után nem tartunk ilyen ellaposodásnál... imádom a férjem, ha üzleti úton van, azt se tudom, mit csináljak nélküle, miután a gyerekeket elláttam, a szex pedig isteni. Sosem éreztem laposnak vagy hétköznapinak a házasságunkat.
2019. jún. 14. 09:43
 9/13 anonim ***** válasza:
80%

Egyáltalán nem természetes. Csak az embereknek fogalmuk sincsen, milyen energiát kell rakni egy párkapcsolatba.

9 éve vagyunk a párommal minden nap egyre szerelmesebbek. Annyi a titok, hogy munkát kell fektetni a párkapcsolatba. Persze, megjelenik egy nagyon mély szeretet is, de ez nem átveszi a szerelem helyét, hanem vele együtt van jelen.

Kivétel nélkül minden pár ott cseszi el, hogy abbahagyják a randizgatást, semmi energiát nem fordítanak a minőségi együtt töltött időre, hagyják, hogy elnyomja a mindennapi rutin az egészet, megszűnik a romantika. Egy kapcsolat szó szerint minden napos munka. Nem csak addig kell randizgatni meg kedves gesztusokat tenni, mély dolgokról beszélgetni amíg össze nem jöttök. Minden egyes nap tenni kell a kapcsolatért valamit. Aki erre nem képes annál valóban el fog múlni a szerelem.

De 2 év után egyáltalán nem normális, hogy ilyen langyos szar a kapcsolat. Legalább 3 évig bármilyen kapcsolatban a maximumon kéne lángolni. Ahol 2 év után már nyoma sincs annak a kapcsolatnak lőttek.

2019. jún. 14. 14:17
 10/13 anonim ***** válasza:
33%
#9 A 9- év az édeskevés ....Kiváncsi lennék 26-év után a véleményedre,nem is arra akkor te mit "raksz" a kapcsolatba...Hanem,hogy te mit fogsz kapni. .......vagy mit nem.
2019. jún. 15. 00:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!