Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelemből szeretet? A párok között mindig elmulik a rózsaszin köd?
Amikor még friss volt a kapcsolatunk,odáig voltam érte,meg vissza. Viszonzott szerelem volt,az az őrült fajta. Biztosan tudtuk,mit akarunk:Egymást.
Egy ideig udvarolt,es minden talalkozasnal jobban tudtam hogy vele akarok lenni még nagyon sokáig.
telt az idő,ment minden a sorjában.a nagy távolság miatt összeköltoztünk.voltak kezdeti nehezsegek,nézeteltérések,de mindig leküzdöttük öket. Azóta eltelt 2 év. mar nincs meg a kezdeti rajongas. csak élünk egymas mellett csendes kis szeretetben. beszippantanak a mindennapok,a teendök, es nem marad idö egymasnak örülni.ez mindenkinél igy megy? ez a szomoru valosag ?
Kpacsolat elején rózsaszín köd: De cuki, hogy nem eszed meg a húst.
2 év együttélés után: 1500ft volt kilója a csirkének a csontot is edd meg :D
Nem mindenkinél. És kinek mi a szerelem... Én úgy gondolom, hogy a rózsaszín köd, az nem szerelem, az még csak fellángolás. Igazi szerelem akkor lehet, ha már legalább valamennyire ismered a másikat, sokat beszélgettek, őszinteségre épül a kapcsolat satöbbi. Gondolj bele. 2 év, plusz még a járás után múló érzelmekről beszélsz, meg hogy csak éltek egymás mellett, nekem ez személy szerint nagyon furcsa...ez még csak az eleje, és máris itt tartotok???
Nem vagyok annyira idős még, hogy sok évtizedes tapasztalatom legyen...de mi pl 9 éve vagyunk együtt, és még mindig lángolás van ezerrel, hiányzunk egymásnak nap közben mikor dolgozunk, ő ér haza később és mikor meghallom a kulcsot a zárban, jobban dobog a szívem, sokszor meglepjük egymást apróságokkal (pl kedvenc ital vagy édesség), sokat vagyunk együtt, egymással, sokat beszélgetünk is. Nem tudom elképzelni, hogy olyanokká váljunk akik csak úgy élnek egymás mellett....A fontos dolgokra, HA akarja az ember, talál időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!