Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Összejönnétek harmadunokatestv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek harmadunokatestvérrel?

Figyelt kérdés

A nagyszüleink unokatestvérek. A családjaink ismerik egymást és tartják a kapcsolatot. Csak őt nem ismertem eddig, mert az anyjával külföldön laktak. Nemrég kezdtünk el ismerkedni és viszonylag hamar kiderült, hogy harmadunokatesóm. Én magam részéről elég távoli rokonságnak tartom, de neki látszólag nem tetszik a dolog (nyilván nekem sem, de ezt dobta a gép). Szinte már beleszerettem.

Mit tennétek ilyen helyzetben?

2024. jan. 20. 07:59
 1/10 anonim ***** válasza:
12%

A kisebbségnél ezek természetes dolgok.

Én nekem a gyomrom fordul fel már a kérdéstől is.

2024. jan. 20. 08:41
 2/10 anonim ***** válasza:
91%

Ha a családok tartják a kapcsolatot, akkor nem. Az úgy nagyon fura lenne.

Beszéljétek meg nyíltan a sráccal, hogy mi legyen, mit érez, mit akar, te mit akarsz, aztán, úgyis eldől. Ha nem akarja ezt, akkor úgyis teoretikussá válik a kérdés.

2024. jan. 20. 08:41
 3/10 anonim ***** válasza:
90%
Nem.
2024. jan. 20. 08:54
 4/10 anonim ***** válasza:
91%

Nem.

Rokonnal semmiképp. Ha távoli akkor sem.

2024. jan. 20. 09:01
 5/10 anonim ***** válasza:
88%

Genetikai vizusgálatra kell menni, ahol megmondják, hogyí mennyire veszélyes a rokonsági fok a születendő gyerek egészségére.

Nagyon sok esetben ez a rokonság nem probléma.

2024. jan. 20. 09:26
 6/10 anonim ***** válasza:
8%
Dehogyis. Annyi ember van a földön, nehogy már pont a rokon kelljen..
2024. jan. 20. 09:28
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Erzsébet megtette aztán nézd meg Károlyt meg a Beatrix unokáját 😂😂
2024. jan. 20. 09:52
 8/10 anonim ***** válasza:
24%

Ha rokonnal jössz össze, akkor ilyen "szép" lesz az eredmény :D

[link]

2024. jan. 20. 10:29
 9/10 anonim ***** válasza:
91%
Harmadik unokatestvér esetében a genetikai átfedés 6 százalék körül van, kb mint egy random idegennel. A legtöbbünknek azért fogalma sincs, hogy kik a harmadik, negyedik fokú unokatestvéreink, mert a családok nem tartják már ilyen távoli szinten a kapcsolatot, szóval aki a nemre szavazott, simán lehet, hogy volt már szexuális vagy párkapcsolata valami nagyon távoli rokonnal, csak nem tud/tudunk róla. Nem a genetikai kapcsolat a gond, hanem az ismeretség, az úgy fura, ha egy addig semleges, rokoni érzés átmenne valami másba.
2024. jan. 20. 12:01
 10/10 anonim ***** válasza:
69%
Nem is beszélek a rokonaimmal úgyhogy kizárt.
2024. jan. 20. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!