Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi van? A barátommal 2.5hete járunk és most közölte h nekünk ezt nem szabad, mert mi harmadunokatestvérek vagyunk.
megnéztem már mindenhol megkérdeztem mindenkitől lehetünk együtt, sőt még gyerekünk is lehetne(csak 17évesen ez elég gáz lenne, mind1). előttem 2évig járt egy lánnyal, akivel többek között miattam is szakított. és most azt kérte h adjak neki időt, mert fél. de nem mondja meg h mitől, csak fél(Y) azt mta h fél egy komoly kapcsolattól. pedig szeret, és tudom h szeret, énis szeretem őt. mi ez az idő kérés. és mta utána hogy ha adok egy kis időt neki, utána akármi lehet. szerintetek? adjatok kérlek tanácsot.
köszönöm előre is
Hű ezt nem is tudom hogy 3. unokatesóval lehet-e már, de ezek szerint igen.
Ha jól értem erre ő jött rá? Mikor elkezdtetek járni még nem tudta?
Lehet h fél a kövekezményekkel, talán otthon hallott vmi...Beszélgetni kéne vele, megnyugtatni h te szereted.
Másik eshetőség ami még elő szokott fordulni, hogy a rokonságot csak kifogásnak mondta, mert bekavart az ex barátnője.
Azért 2 évig járni gimis korosztályban szerintem már tartós kapcsolatnak mondható, ami mély nyomott hagyott, először történik vele életében az az érzés, ami szakítási sokk lehet.
Akkor mégiscsak a rokonság-ügy a probléma. Ezek szerint otthon nagy nyomás nehezedik rá, hogy ne járjon veled.
Még ha rá is tudnád venni őt hogy folytassátok, gondold el mit kéne átélnie nap mint nap otthon, ez nagy belső feszültséget okozna, és a kamaszkor eleve nem túl kiegyensúlyozott.
Egy dolgot tehetsz, ha az ő családját sikerül kibékíteni ezzel, de nem neked, hanem úgy hogy a te szüleiddel beszéled ezt meg és ha támogatnak, akkor fel kell keresni az ő szüleit.
Nagyon faramuci helyzet. Eddig még nem írt olyan, akivel ilyesmi történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!