Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gáz ha a harmad-unokatestvérem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha a harmad-unokatestvéremmel randizok?

Figyelt kérdés
végül is a vérségi rokonság az már nem nagyon él...
2009. jan. 6. 20:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

szerintem nem gáz.

érezzétek jól magatokat. Azért ha majd később gyereket szeretnétek esetleg, akkor menjetek el genetikushoz is, de erre még ráértek gondolni.

2009. jan. 6. 20:50
 2/15 A kérdező kommentje:
köszönöm!:)
2009. jan. 6. 20:51
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Az szinte már nem is rokon. Max. a gyerekiteknek lesznek családi visszaütései, pl. hasonlítani fognak egy-két közös rokonra:)
2009. jan. 6. 20:51
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem gáz. Azért majd tényleg gyerekvállalás előtt kérjétek ki genetikus véleményét. Én azért nem kürtölném világgá, hogy rokonok vagytok (igaz nagyon távoliak, ez tényleg nem is rokonság szinte), mert biztos vannak olyanok, akik megszólnának titeket, és jobb a konfliktusokat kerülni. De gondolom úgysem akartatok kirakni magatokra egy táblát, hogy harmad-unokatestvérek vagyunk. Szóval szerintem nem gond ez. Legyetek boldogok!
2009. jan. 6. 20:54
 5/15 A kérdező kommentje:
igen, nem is szántuk világgá. köszönöm a válaszaitokat!:)
2009. jan. 6. 20:58
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól tudom másod unokatestvérig vérfertőzés.Járjatok sztem is nyugodtan.
2009. jan. 6. 20:58
 7/15 anonim ***** válasza:
55%
már másodunokatesóval sem veszélyeztett a vérfertőzés
2009. jan. 6. 21:26
 8/15 anonim ***** válasza:

Egy ismerősöm a másodunokahúgával van már évek óta, közös ház van, nemsokára házasság és gyerek. A falujukban csak a 2 család neve található meg jóformán, szinte elkerülhetetlen volt, hogy egymásra találjanak.

Úgyhogy nektek sem gáz és sem háborodtam fel!

2009. jan. 6. 21:29
 9/15 anonim ***** válasza:
14%

Én is összejöttem a negyed-unokatesómmal. Szerintem sem gáz.

Haverom szülei unokatestvérek (első fokon), ők is elmentek genetikushoz, de szerencsére semmi gond nincs a sráccal :)

2009. jan. 6. 21:39
 10/15 anonim ***** válasza:
Azért szerintem a gyerekvállalás nagyon necces lenne... mert pl. régen a falukban az emberek többé-kevésbé egymás között szaporodtak, és bár őksem a közvetlen rokonaikkal házasodtak, mégis nagyon magas volt a falukban a torzulásokkal született emberek aránya. pl. sánták, enyhén púposak... és ugye a legkisebb falunak is mindíg van bolondja.
2009. jan. 6. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!