Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy kapcsolatban alap a szex?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kapcsolatban alap a szex?

Figyelt kérdés
2024. jan. 19. 14:56
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Nekem alap. Van akinek nem.
2024. jan. 19. 16:04
 12/22 anonim ***** válasza:
51%
6: általában nem ez az oka, hanem hogy nem kapják meg azt, amire nekik lenne szükségük, gyengédséget, odafigyelést, stb.
2024. jan. 19. 16:13
 13/22 anonim ***** válasza:
0%

10. Az nem jogosít fel arra hogy egyoldalúan a férfiakat hibáztasd, ha nem jó a szex.

Kettőn áll a vásár!

2024. jan. 19. 16:17
 14/22 anonim ***** válasza:
93%
Én nem akarok szexelni, nem vonz a testiség, nem is volt párkapcsolatom sosem. Minden nő a szexre hajt. 29F
2024. jan. 19. 16:37
 15/22 anonim ***** válasza:
91%
Annak kéne lennie. 😁
2024. jan. 19. 17:57
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem igen. Éltem szexmentes kapcsolatban, szenvedtem. Egy PÁRkapcsolatban nem dönthet az egyik fél egyoldalúan ilyen alap dologban, mert akinek lenne igénye, az folyamatosan frusztrálódik, míg a másiknak ugye nincs hiányérzete, mert neki nem fontos az, ami hiányzik.

És most jön a meglepetés: én vagyok a nő. A férjem volt hiposzexuális. Nem csak velem, előttem is, utánam is egy idő után szexmentessé váltak a párkapcsolatai.

2024. jan. 19. 18:13
 17/22 anonim ***** válasza:
16-mi az a hiposzexualis?
2024. jan. 19. 19:35
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Bár én nagyon nem vagyok az a típus, aki állandóan szexelne, vagy ez egy központi kérdés lenne számomra, de igen, a JÓ, MINŐSÉGI szex fontos. Lehetnek problémák, átmeneti igénykülönbségek stb., főleg egy hosszú kapcsolatban, házasságban, de kell, hogy a szex is működjön ahhoz, hogy a kapcsolat is működjön.
2024. jan. 19. 20:39
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Egy dolgot kérdeznék. Ha leíródotz az, hogy annak kéne lennie az miért rossz válasznak tűnik? Már csak azért mert a kapcsolat azért az mert van szex és olyan együtt tőltött idő ami senki mással. Nagyon gyerekesen gondolom úgy tűnik vagy ti itt levő nobok vagytok és az éterben nem kell semmi, csak betűk. Az pont elég egy kapcsolathoz. (ironizáltam mielőtt valaki komolyan venné ezt a feltevést).
2024. jan. 19. 20:47
 20/22 anonim ***** válasza:
Egy aszexuális párnak pl tuti nem alap.
2024. jan. 20. 05:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!