Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 23 éves nő és egy 42 éves férfi között lehet komolyabb egy szexkapcsolatnál ? Mennyire sok a 19 év korkülönbség?
A lánya lehetnél!!!!!
Kislány te beteg vagy de a fasznak is vannak gondok !!
Lehet.
Én is ismerek ilyet.
Szetmentek 5 év után de tudtommal nem ez volt a baj
Keresztfiam szülei is ilyenek. Házasok, ráadásul a csaj vitt kb minden lóvét a házasságba, a csá még férfi szemmel sem mondható jó megjelenésűnek:D
Szóval nagyjából minden szabályt felrúgtak ami itt a GYK-n egyszerűen áthághatatlan törvény:D
3. Sose ez a baj. Nyilván nem úgy mennek szét az ilyen párok, hogy "jé, te tényleg idősebb vagy! Szakitok!"
De az életkorbol sokminden probléma fakadhat.
Én is ilyen kapcsolatot keresek!
39 F.
Most még talán élvezed, egészen addig míg a pasi nem kezd el öregedni...és a bőre sem lesz már ugyanolyan, látszódni is fog a kora kicsit.
Érezhető lesz majd ha 50-hez közeledik érezhető lesz a 19 év.
Ha gondolod 1-2 évig még használd ki helyzetet ha jó de ne gondolkozz hosszútávon.
Én kicsit soknak gondolnám, de minden előfordulhat.
Kérdező, te érintett vagy a kérdésben? A férfi/a nő vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!