Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amelyik fiúnak csak szexre kellenek a lányok beléjük nem szerelmes?
Arra lennék kíváncsi amelyik fiúnak csak egy lány szexre kell akkor abba a lányba nem szerelmes, nem táplál felé érzelmeket?
Van egy fiú akibe szerelmes vagyok, nézegetem az oldalát a facebookon erre látom hogy ezt írja ki: Boldog Új évet mindenkinek de főleg a kurváimnak szeretlek titeket.
Nem vicces, de basszus felröhögtem az üzeneten. 😂
Hát nem nézi őket semmibe, kurv*knak tartja őket, akik csak szexuális dolgokra jók.
És igaza van valahol, mert vannak olyan buták azok a nők, hogy olyan tiszteletlen p*csfejjel lefeküdjenek, másra tényleg nem jók sajnos.
Muszáj neked beállnod a sorba? Inkább a vágyakozást takarítsd ki magadból. Ráadásul ez a fazon ha egyedül lenne a világon sem kéne. Egyrészt mert neveletlen (bizti nem volt gyerekszobája) másrészt, meg egy klassz srác igy sosem nyilvánulna meg, harmadrész még tudnék ellenpéldákat említeni számodra, amivel simán le tudnád beszélni magadról a fazont.
Neked tényleg ez kell? De most komolyan. Ennyire magányos vagy? Annyi normális pasi járkál, nem hiszem, hogy nem találnál magadnak ennél különbet, nem beszélve a háremtartásáról, akivel masszív gombaszakértői-pingpongba lehetnek. Vagy te is gombásznak akarsz beállni közéjük?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!