Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi miért tud könnyen tovább lépni?
"A férfiak amúgy néha sokkal empatikusabbak és érzékenyebbek, mint a nők."
A "néha" szót figyelembe véve is elég értelmetlen gondolat ez.
Mi az, hogy "néha" A FÉRFIAK empatikusabbak mint A NŐK?
Bizonyos témákban? Vagy random pillanatokban?
Vagy egyes férfiak empatikusabbak, érzékenyebbek, mint A NŐK? Vagy mint az átlagos nő? Vagy a nők többsége?
A néha szócska csak ront a dolgokon.
Én is ezt figyeltem meg. Minden exem szomorkodott kb 3 napig, aztán el is felejtett. Vagyis ezt mutatták. De akik nem exeim hanem barátok ismerősök azok is mondták hogy jaj hát én már túl vagyok rajta, mondják azután hogy egy hete szakítottak. Én nem egy férfitól megkaptam hogy valami nagy gond van velem, amiért nekem több hónap tovább lépni egy hosszú kapcsolaton. Amikor panaszkodtam egy héttel szakítás után egy fiú haveromnak mondta hogy nem érti miért vagyok ezen még mindig ki...
Nekem nagyon zavaró, hogy vagy tényleg ilyen gyorsan továbblépnek, vagy nem mutatják ki, hogy fáj nekik. Tök mindegy melyik az igazság, nekem rohadtul megalázó, hogy látják rajtam hogy nekem több idő kell, rajtuk meg azt látni, hogy meg sem kottyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!