Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi miért tud könnyen tovább lépni?
Nálam a volt barátnőm lépett tovább így.
Én még sírtam, szomorkodtam miatta hosszú ideig, ő meg már teljesen új életet kezdett. Új barátok, új párkapcsolat stb.
Többek között ez (is) kezdett kijózanítani vele kapcsolatban, mert láttam, hogy én egyáltalán nem voltam neki fontos. Egy ilyen ember miatt meg nem teszem magam tönkre.
Férfi vagyok ki dobott a párom nem volt jó kapcsolat de még mindig hiányzik minden gondjával.
Írányított kérdésekkel ne próbálj itt önigazolást keresni és téríteni.
20:47
Kár, hogy csak a fogászaton csinálnak gyökér kezelést. Itt is be lehetne vezetni.
És azért mert nem mutatom ki, még nem jelenti, hogy nekem nem fáj.
"A férfiak amúgy néha sokkal empatikusabbak és érzékenyebbek, mint a nők. Egyéntől függ, nem nemtől."
Leírod ezt a két mondatot egymás után. Ütöd az egyikkel a másikat.
Nem létezik ilyen jelenség.
Egyénfüggő, ki mennyire könnyen lép tovább. Sőt, ugyanaz a személy is két külön esetre reagálhat különbözően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!