Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy férfi miért tud könnyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi miért tud könnyen tovább lépni?

Figyelt kérdés
Azt látom ha egy férfi elválik, vagy épp meghal a felesége, alig gyászol, vagy nem is gyászol, és már új nője lesz. Egy férfi még a gyerekét is könnyebben elhagyja, azért egy anya szokta a gyerekeket is nevelni.
2024. jan. 18. 20:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
24%
Mert nem tudnak szeretni.
2024. jan. 18. 20:47
 2/13 anonim ***** válasza:
86%

Nálam a volt barátnőm lépett tovább így.

Én még sírtam, szomorkodtam miatta hosszú ideig, ő meg már teljesen új életet kezdett. Új barátok, új párkapcsolat stb.

Többek között ez (is) kezdett kijózanítani vele kapcsolatban, mert láttam, hogy én egyáltalán nem voltam neki fontos. Egy ilyen ember miatt meg nem teszem magam tönkre.

2024. jan. 18. 20:48
 3/13 anonim ***** válasza:
89%

Férfi vagyok ki dobott a párom nem volt jó kapcsolat de még mindig hiányzik minden gondjával.

Írányított kérdésekkel ne próbálj itt önigazolást keresni és téríteni.

2024. jan. 18. 20:49
 4/13 anonim ***** válasza:
1%
Mert nem kötődnek mélyen.
2024. jan. 18. 20:50
 5/13 anonim ***** válasza:
78%

20:47

Kár, hogy csak a fogászaton csinálnak gyökér kezelést. Itt is be lehetne vezetni.

És azért mert nem mutatom ki, még nem jelenti, hogy nekem nem fáj.

2024. jan. 18. 20:51
 6/13 anonim ***** válasza:
57%
Egy nő miért nem tud igazi anya/feleség/társ lenni? Ha te állandóan rossz kapcsolatokban kötsz ki akkor az a te hibád, nem tehet róla senki, hogy te szeretsz szenvedni vagy tönkreteszed az idealizált igényeiddel a kapcsolataid. Gyűlölöd a férfiakat? Oké, akkor légy egyedülálló életed végéig nyugodtan. De ne írd, hogy a férfi, mert se apukám, se nagypapám, se a párom nem olyan.
2024. jan. 18. 20:56
 7/13 anonim ***** válasza:
91%
Nőként mondom, hogy ez marhára nem igaz... A férfiak amúgy néha sokkal empatikusabbak és érzékenyebbek, mint a nők. Egyéntől függ, nem nemtől.
2024. jan. 18. 20:57
 8/13 anonim ***** válasza:
84%

"A férfiak amúgy néha sokkal empatikusabbak és érzékenyebbek, mint a nők. Egyéntől függ, nem nemtől."

Leírod ezt a két mondatot egymás után. Ütöd az egyikkel a másikat.

2024. jan. 18. 21:08
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem létezik ilyen jelenség.

Egyénfüggő, ki mennyire könnyen lép tovább. Sőt, ugyanaz a személy is két külön esetre reagálhat különbözően.

2024. jan. 18. 21:11
 10/13 anonim ***** válasza:
34%
#9 ja csak benne van a NÉHA szó. Tudni kéne szöveget értelmezni, kötekedés helyett
2024. jan. 18. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!