Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi jóképű, jól tartja magát, sportos/magas, akkor még 40-50 évesen is tud egész könnyen ismerkedni?
45 vagyok, 190 cm, 90 kg, diplimás, saját lakás, saját kocsi. Egy fiam van. És rohadtul nem találok értelmes, intelligens társat. Olyat, aki nem teng-leng, hanem van életcélja. Aki küzd a céljaiért.
Szóval, nem egyszerű ez.
Érdekes következtetések, mikor már eldöntöd, hogy valami NEHÉZ, akkor hogy lehetne abból könnyű, ha le ilyenkorozod ezt az évjáratot?
Már azzal, hogy valamit szeretnk elérni, de azt mondjuk, hogy ááááá, az úgysem elérhető, akkor hogy is kaphatnánk meg, érted nem?
Ha jelentkezel egy állásra amit szeretnél megkapni, de már az elején eldöntöd, hogy áááá, nehéz oda biztosan nem vennének fel…akkor szerinted, hogy lehetne a tiéd amit szeretnél?
Elárulok valamit, a jóképűség és a magasság csak bónusz egy nőnél /megjegyzem csak a saját nevemben nyilatkozom/ aki nem a külsőségeket keresi a másikban, hanem az érdekli, hogy milyen a kisugárzása, mennyire empatikus, törődő stb tehát a belső tulajdonságokat tartja elsődlegesnek…
45+ vagyok, átlagos - de nem leharcolt - kinézetű, többdiplomás, normális anyagiakkal (meg egy kisiskolás, magam nevelte gyerekkel).
Az ismerkedés sosem okozott gondot, most is könnyen találok alkalmi kapcsolatra vonzó nőket, de olyannal, akivel hosszútávon is szívesen lennék együtt, sajnos évek óta nem találkoztam.
Dehogy tudnak, senki nem fog rajongani/erőfeszìtèst tenni ilyen korú fèrfiak iránt.
Én is ilyen korú nő vagyok, de a saját korosztályom már inkább nevetsèges, mint vonzó fèrfiban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!