Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alacsony, duci lanyok ismerkednenek egy magas, szeles vallu, sportos alkatu fiuval?
Neked mi a duci, hány kg?
Amúgy biztos ismerkednének.
ezt kg-ban eleg nehez kifejezni
lenyeg,hogy jo husos,nem vekony!!!
165cm-hez olyan 65 kg szerintem...kis pocakja legyen,meg kerek husos feneke,combjai!!!nyami
Hát te hülye vagy... :DDDDDD
Megkaphatod a legjobbakat, te mégis a maradékot, a selejtet akarod xd
Imádom ezt az oldalt, komolyan néha olyan jókat nevetek :D
Mellesleg (sajnos) én egy ilyen lány vagyok, pont a megadott adatokkal :S De őszintén nem vagyok rá olyan büszke,hiába "formás", tervben van a nyáron a diéta. De örülök hogy vannak fiúk akiknek ez bejön :)
Csak azt szeretném megkérdezni, hogy komolyan gondolod hogy egy love story összejön gyakorin? Az ország tele van ilyen lányokkal, ha tényleg ilyen jól nézel ki, az utcán is akárkit felszedsz :)
Sok sikert, de köszi hogy pár boldog pillanatot szereztél :D
Hidd el, van kivétel...
Én például sok ilyen lányt ismerek Hajdú-Bihar és Szolnok megyében is, eléggé általánosítasz.
Hát, sok szerencsét hogy megtaláld azt, akire vágysz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!