Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az alacsony, duci lanyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az alacsony, duci lanyok ismerkednenek egy magas, szeles vallu, sportos alkatu fiuval?

Figyelt kérdés
nekem NAGYON bejonnek ezek a lanyok
2014. jún. 29. 12:28
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Akkor még én nem nézek ki elég jól hozzájuk :( Na de majd,köszi:)
2014. jún. 29. 13:09
 12/18 anonim válasza:
54%
Az ilyen lányok többsége általában nem büszke az alakjára, nem hiszem hogy veled lenne a gond, ők kifejezetten nyitottak sok mindenki felé. Hidd el, tuti megtalálod hamar az igazit, csak nem hiszem hogy itt..
2014. jún. 29. 13:16
 13/18 A kérdező kommentje:
Szerintem nagyon buszkenek kellene lenniuk :)
2014. jún. 29. 13:20
 14/18 anonim válasza:
Nagyon cuki vagy :) De sajnos elég kevés fiú gondolkozik így. Már hallottam fiút lánynak kifejezni, hogy csak fogyjon le és úgy lehet esélye fiúknál.. Örülök hogy vannak olyan fiúk mint te. Mint már írtam, sok sikert kívánok, remélem hamar találsz valakit
2014. jún. 29. 13:28
 15/18 A kérdező kommentje:
Ez az elkorcsosult divat nagy úr.Azok a fiúk buták és valójában nem is azt keresik,aki nekik megfelelő,hanem akit a előír számukra a média és a társadalom.Sokáig nem tudtam mi baj van velem,hogy nem vonzódom a lányokhoz.Aztán rájöttem.Ugye nagyon nagy többségben vékony vagy csontsovány lányok voltak csak a környezetemben,akikhez egyáltalán nem vonzódom.De mióta láttam 2-3 ducibb lányt,akik odafigyeltek magukra,igényesen nézte ki és bátran vállalni merték,hogy ők igenis ilyenek az elvárások ellene,na azóta bolondulok ezekért a lányokért:)
2014. jún. 29. 13:33
 16/18 anonim ***** válasza:
Ez tényleg nagyon kedves tőled. Sok ilyen lány van (bár én kicsit lecsúsztam nálad a súly miatt :D), biztosan találni fogsz valakit.
2014. jún. 29. 13:37
 17/18 anonim ***** válasza:
en ilyen vagyok :)
2014. jún. 29. 14:08
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Imádlak! :D
2014. júl. 7. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!