Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtörtem volna a szakítás miatt és nem tudom hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Úgy érzem, hogy egy részemet elveszítettem, azután hogy szakitottunk a volt barátommal. Nem tudom mit csináljak, hogy jobb legyen. 6 honapja mar hogy vége..nem vagyok szomorú, se nem érzek fájdalmat, de üresnek érzem magam, és képtelen vagyok ebből az állapotból kilépni. Mit kéne tennem? Más is volt már így?2024. jan. 17. 15:26
1/3 anonim válasza:
Idővel jobb lesz. Teljesen normális, ha így éled meg a másik fél elvesztését.
Erre nincs csodamódszer de nem maradsz így véglegesen.
2/3 anonim válasza:
Üdv a klubb ban ugyan ez van velem is :D Én azt csinálom, hogy barátkozok mindenkivel keresem a jó fej embereket. Ha akarsz beszélgethetünk :)
3/3 anonim válasza:
Igen, normális. Nem tudom, milyen hosszú kapcsolat volt. De mikor én az 5 éves kapcsolatomból kiléptem, úgy éreztem, mintha a világűrbe léptem volna ki. Addig rá sem néztem más férfire, teljesen az a kapcsolat volt az életem, azt hittem, így is marad, házasság, gyerek lesz belőle. De meg kell tanulni újra építeni magad. Ma már örülök, hogy így alakult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!