Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » "Távkapcsolat" miatti szakítás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Távkapcsolat" miatti szakítás. Az igaz szerelemben megtörténhet ilyesmi?

Figyelt kérdés

Több, mint 2 évig voltunk együtt a párommal, mostanáig. Fiatalok vagyunk, ő 27, én 24 éves. Sajnos a lakóhelyétől 50 km-re sikerült elhelyezkednem egy cégnél, ahol szép karrier vár rám. Kisvárosiak vagyunk, és az ő lakóhelyén semmi munkalehetőség. Emiatt általában péntektől vasárnapig tudtunk együtt lenni. Nagyon szerette volna, ha odaköltözök hozzá, természetesen én is, ugyanakkor anyagilag nem tudtam megengedni a 100 km-es kocsiutat. Sokat mondogatta, hogy keveset vagyunk együtt, és mostanában egyre feszültebb lett. Veszekedtünk is emiatt, és odáig fajult a dolog, hogy kimondta, ő nem bírja ezt tovább, neki több kell belőlem, így nincs értelme folytatni, eltávolodott tőlem.

Gyermekkorában sosem volt egy állandóság, a szülei össze-vissza dobálták őt, biztos vagyok benne, ezért kezeli nehezen ezt. Én keresem a megoldást a helyzetre, ő meg csak a negatív dolgokat sorolja, már azt sem kérdezte meg, hogy hajlandó lennék-e felmondani. Nagyon szeretem őt, és akár meg is tettem volna érte, de úgy érzem, hogy feladta az egészet. 2 év alatt szinte sosem veszekedtünk, és nagyon megvisel, mert vele képzelem el a jövőm.

Mit gondoltok, lehet ebből még valami?:(

2022. nov. 13. 21:56
 1/6 anonim ***** válasza:
86%
Lassan 30, már nem gyerek, hogy "távkapcsi" legyen. Amúgy 50 km. az 1 óra busszal. 1000 forint. Ha ennyire csoro, jobb is, ha nem lesz semmi vele.
2022. nov. 13. 21:58
 2/6 anonim ***** válasza:
92%

Az igaz szerelemben nem fordul olyan elő, hogy két ember hagyja, hogy 2 évig elválassza őket a távolság, hanem már rég összeköltöztek vagy kitűztek egy fix dátumot a költözéshez.

Számomra nem igazi kapcsolat az, ahol a másik elvan azzal, hogy éveken keresztül együtt vagyunk, de hetente/havonta egyszer látjuk egymást.

2022. nov. 13. 22:33
 3/6 anonim ***** válasza:
72%

Én sosem kérnem a páromat arra, hogy mondjon fel a munkahelyen ilyen esetben, hanem esetleg várnám, hogy ő ajánlja fel.

Egyébként együtt elunk, a párom 60 km-re jár dolgozni mindennap, úgyhogy az oda-vissza 120, céges busszal megy. Nem is értem, 50 k nem táv, amit csak autóval lehet megtenni, hiszen van biztosan vonat is vagy távolsági busz.

2022. nov. 14. 07:24
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nincs baj a tavkapcsolatokkal, teljesen ertheto, ha valaki pl Szegeden jar egyetemre, a masik meg Debrecenbe.

De kozottetek 50km volt, az nem tav. Mi fel ev utan koltozunk ossze, az en baratom is 60kmre fog igy ingazni. Ezt siman meg lehetett volna oldanotok ket e alatt, de neked nem volt ra igenyed.

2022. nov. 14. 13:10
 5/6 anonim ***** válasza:
71%

50km? Ez valami vicc? Mert a havi buszbérlet nem lett volna több 10 ezer forintnál, főleg ha “fényes a karriered” mindkettőtök sara hogy nem tettetek azért (csupán kényelemből) hogy a kapcsolat többet fejlődjön. (Ha nagyon radikális lennék : ha lefelelizitek a költséget, és havonta cserélnétek ki menjen…. Sorolhatnék még opciókat)

Semerre nem léptetek pedig közel 30 fele illene már.

2022. nov. 15. 21:44
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Köztünk 1100 km volt, nem szros 50, mégis megoldottuk, hogy együtt lehessünk. ;)

TI semmit nem tettetek a kapcsolatért, így jártatok.

2022. nov. 16. 07:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!