Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen erzes egy nos ferfinek ugy a felesegevel elnie hogy kozben mast szeret de nem mer lepni affelé a no fele sem?
Figyelt kérdés
2024. jan. 15. 14:16
1/8 anonim válasza:
Milyen érzés lehet? Gondolom gyávaságot érez.
Nem mer lépni? Mert?
3/8 anonim válasza:
Nyilvan lelek orlo. Szerintem csak fajdalmat okozz igy a felesegenek, es elobb utobb megmutatkozik, hogy o sem boldog
4/8 anonim válasza:
Nem mer lépni kamut légyszi ne,több ismerősöm is elvált hasonló dolgok miatt,volt köztük eléggé vagyonos ember is.Aki tényleg boldogtalan,és szereti a másik nőt/férfit ,az vált.Nyilvan könnyebb,rafogni gyerek ,vagyon,rokon,stb
Mintsem lépni.Ha annyira szerelmes lenne veled lenne,a többi maszlag.
5/8 anonim válasza:
Kérdező gondolom te vagy a másik nő.
Biztos vagy benne hogy szeret? Ha nem mer lépni feléd, honnan tudod mit érez?
6/8 anonim válasza:
Én voltam a másik nő, de soha semmi nem történt köztünk, még egy csók sem. Felesége volt, gyerekei, láttam rajta, hogy nem tudja mit akar, még beszélni sem tudtunk soha, mert mindig az utolsó pillanatban elbátortalanodott. Mindig a közelemben akart lenni és ott is volt, de ennyi történt. Végül én léptem meg azt, hogy soha többé ne találkozzunk. Nem bánom azóta sem, nem szednék szét soha egy családot sem. Ideges volt a közelemben, izgult, nézett, de látszott rajta, hogy ez inkább az újdonság érzése és izgalma.
7/8 anonim válasza:
Olyan erzes hogy a csaladja fontosabb neki mint egy mullo romanc , szexualis vagy. Szerencsere van jozan esze a ferfinak.
8/8 anonim válasza:
Annyira mégsem szereti azt a nőt. AZt mondja, amit hallani akar, mert azért félre dugni megfelel neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!