Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kéne félreértés nélkül a tudtára adni, hogy kicsit jobban kéne bánnia a feleségével?
Mégsem érdemli meg amit kap a nő (az előbb nem olvastam tovább, a szöveget, csak a csajozós részig).
Ez a pasi egy őrült. Bezárta a feleségét? A nőnek kellene elmenni a rendőrségre.
Én ilyen emberrel hosszabb távon nem is dolgoznék együtt sem.
#1 voltam.
Mi is megismertünk nem rég egy családot, és elsőre egész rendesnek tűntek. Aztán láttuk, hogy a férj egy utolsó bunkó. A feleségével, a nevelt gyerekeivel, a saját gyerekkel is. Kioktató, szeret kötözködni. Nagyon gyorsan úgy döntöttünk, hogy nem kell ezt a haverkodást erőltetni. Szerencsére sértődékeny is...
A feleséget sajnálom, de valahol meg ő választotta.
A gyerekeket tényleg sajnálom, de segíteni nem tudunk.
Az ilyennel nem lehet beszélni. Ő például a férjem okosította, hogy egy jól elhelyezett pofon a gyereknevelést meg a feleség hisztijét is megoldja. Neki meggyőződése, hogy ő csinálja jól, az a normális, ahogy ők élnek.
Azt kell mondjam, hogy amíg mindig talál egy kapcát, aki ebben partner, addig nekik ez így is lesz normális. A nő is egy bántalmazó alkoholista mellől menekült hozzá a gyerekekkel. No komment.
Zsák a foltját.
ne haverkodj tovább ezzel a taggal
a magánéletébe meg ne avatkozz bele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!