Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt ilyenből gondotok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt ilyenből gondotok?

Figyelt kérdés

Amikor vlmelyikőtök nem volt jól lelkileg, nem találta a helyét.

Talán kiégett kicsit. Amikor nem tudta mit csináljon ..

Mennyire rontotta ez el a kapcsolatot, hogyan jött ki ebből?

2024. jan. 14. 14:00
 1/6 anonim ***** válasza:
50%
Pszichológust neki! Ha nem tud segíteni rajta akkor tessék szakitani és nem abbahagyni a terápiát.
2024. jan. 14. 14:04
 2/6 anonim ***** válasza:
Szakmailag nem találja a helyét? Ilyen volt, pont az adott erőt, hogy a párkapcsolatom működött. Támogatott a munkahelyváltásban is.
2024. jan. 14. 14:17
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Volt. Az előző kapcsolataiban annyira kihasználták és megalázták, hogy az én őszinte szeretetemre, szerelmemre szemétül reagált mert újdonság volt neki. Nagyon sok időmbe tellett meggyőzni arról, hogy ez a normális, és nem az amit megszokott előttem évekig.
2024. jan. 14. 14:43
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Persze, volt is, van is. RÉgebben az asszonynak voltak ilyen gondjai, most nekem.

Tudatosítjuk, hangosan ki is mondjuk egymás előtt, hogy ez most egy szmélyes válság, a másik iránt érzett szeretetünk és hűségünket ez nem érinti, dolgozunk magunkon. És nem csak mondjuk, így is van.

Én nem gondolom, hogy egy ember le tud élni úgy egy életet, hgoy sosincs pszichésen mélyponton. Ha ez a kapcsolatai végét kéne jelentenie, az elég szívás. Pláne, hogy a házassági esküszövegben benne van, hgoy "jóban, rosszban, sem egészségben, sem betegségben el nem hagylak". Hát itt van a rossz, a betegség, tessék tartani az esküt:D Illetve hát... tessék komolyan gondolni, amikor megígéri az ember.

2024. jan. 14. 15:26
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha nem vagyok jol nem találom a helyem a párom mellett érzem magam biztonságban és épitően motivaloan is hat.

Ritka tré ha vki mellett egyedul kéne éreznem magam es a pesszizimus erősödne.

2024. jan. 14. 17:39
 6/6 anonim ***** válasza:

Volt olyan, hogy a csávó rábeszélt fogamzásgátló szedésére, mert nem szereti a gumit, mondta kifizeti a felét de végül nem fizette ki. Aztán a gyógyszer miatt hangulatingadozásaim lettek (az első 3 hónapban ez normális), és kidobott egy hónappal később, pont, amikor már szexelhettünk volna gumi nélkül (tudom, hogy a maiaknál nem kell megvárni az egy hónapot de én megakartam).

Szerencsére most olyannal vagyok együtt, aki megérti, hogy rossz időszakom van. Másfél éve vagyok kb rosszul de most tudok csak kijönni belőle és ő ebben nagyon sokat segített.

2024. jan. 15. 10:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!