Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolati szempontból, igaza van az adjunktus asszonynak?
Direkt ide írtam, mert NEM szexuális, hanem párkapcsolati oldalról kérdezem!
Mert ugye sok nő nem csinálja, aztán csodálkozik, hogy lecserélik.
https://www.youtube.com/watch?v=LEZ1M3bNPBo
Én nő vagyok és imádom az orális szexet. Anélkül el se tudom képzelni az egész együttlétet. Viszont vannak emberek, akik nem szeretik, ez is érthető. Én pl próbáltam párszor az anális szexet, de nem igazán tetszett, meg nem szeretek kakás ondót fosni, azt se akarom, hogy később széklet tartási problémáim legyenek. Így olyan párom van, akinek ez szintén nem fontos. Azt tartom logikusnak ebben az esetben, hogy már a kapcsolat elején tisztázni kell ezt a dolgot és ha ez az egyik félnek kizáró ok, akkor nem kell erőltetni a további ismerkedést. Olyan társ megtalálására kell törekedni, aki hozzánk illik.
Nálam pl kizáró ok volt az olyan férfi, aki rövid vagy hosszabb távon gyereket akart volna tervezni, mert én soha nem akarok. Volt, akivel emiatt nem volt 2. randi. Nem egyezett a jövő képünk. Inkább összejöttem egy elvált férfivel, akinek már van 3 gyereke és esze ágában sincs többet nemzeni. Nekünk így tökéletes.
Tehát a lényeg a kommunikáció és el lehet kerülni problémákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!